Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΩΤΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΚΑΡΑΒΙΤΗ

ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ

KARMAUR

 

 

 

Ο Χαϊδαριώτης Θωμάς Μαυρουδής (αριστερά στην κεντρική φώτο) είναι εδώ και λίγες ώρες (από την Παρασκευή 2 Απριλίου 2021) ο νέος προπονητής του ιστορικού Παναρκαδικού, που θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, το οποίο ξεκινά σε λίγες μέρες.

 

Είναι ο δεύτερος κάτοικος Χαϊδαρίου, που αναλαμβάνει τον πάγκο του λαοφιλέστερου συλλόγου της Αρκαδίας, καθώς να σημειώσουμε ότι από τους «τριφυλλοφόρους» της Τρίπολης έχει περάσει κατά το παρελθόν ως προπονητής, η εμβληματική μορφή του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο συμπολίτης μας, Πέτρος Καραβίτης (δεξιά στην κεντρική φώτο), τόσο το 1987, όσο και το 1993.

 

Ο Θωμάς Μαυρουδής (με καταγωγή από την Δράμα), διετέλεσε προπονητής στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού για περίπου μία δεκαετία (από το 2010). Το 2017, επί Τεχνικής Διεύθυνσης του Τάκη Φύσσα, ο Θωμάς Μαυρουδής ανέλαβε την Κ15, και το 2018 το τμήμα του κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας.

 

Η συνεργασία του Θωμά Μαυρούδη με τον Παναθηναϊκό, έληξε το καλοκαίρι του 2020, αφού είχε προηγηθεί η «μετακόμιση» του γιου του, διεθνή Χαϊδαριώτη ποδοσφαιριστή, Παύλου Μαυρουδή, από τον ΠΑΟ στον «αιώνιο» αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

 

Ο γιος και επίσης συμπολίτης μας, Παύλος Μαυρουδής, έχει γεννηθεί στις 12 Ιανουαρίου 2001 και τα πρώτα του βήματα στο ποδόσφαιρο τα έκανε στις ακαδημίες της Μόναχο 1860 στην Γερμανία, όπου είχε μεταναστεύσει για ένα διάστημα με την οικογένεια του.

 

Με την επιστροφή της οικογένειας Μαυρουδή στην χώρα μας και την μόνιμη εγκατάσταση της στο Χαϊδάρι (Δάσος Χαϊδαρίου), ο μικρός Παύλος από το 2010 εντάχθηκε στις ποδοσφαιρικές ακαδημίες του Παναθηναϊκού.

 

Ο 20χρονος παίκτης, που αγωνίζεται στον άξονα και με την ίδια ευχέρεια, τόσο ως αμυντικό χαφ, όσο και ως επιτελικός μέσος, πέρασε και από τα αντίστοιχα τμήματα εθνικών ομάδων, όπου υπήρξε βασικό μέλος.

 

Να σημειώσουμε ότι ο 20χρονος Παύλος Μαυρουδής, ήταν μαθητής του 8ου Δημοτικού σχολείου Χαϊδαρίου, συνέχισε στο 6ο Γυμνάσιο της πόλης μας και ακολούθως στο 3ο Λύκειο.



FOINNMESS