ΣΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ Ο ΧΑΪΔΑΡΙΩΤΗΣ ΣΠΥΡΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ

LABRREX

 

 

Τα τελευταία πέντε (5) περίπου χρόνια, ο Χαϊδαριώτης Σπύρος Λάμπρου, απείχε από τα ποδοσφαιρικά δρώμενα, καθώς οι επιχειρηματικές – επαγγελματικές ενασχολήσεις του, τον είχαν απορροφήσει πλήρως. Είχε, αθόρυβα, αποχωρήσει, την περίοδο 2016-2017, από τα διοικητικά του ΑΟ Χαϊδαρίου, με τελευταίο πόστο καθηκόντων του, την θέση του Εκτελεστικού Αντιπροέδρου (επί Προεδρίας του κ. Πέτρου Καραβίτη), καθώς ακολούθησε η ανάληψη της διοίκησης από τον κ. Σωτήρη Παπαϊωάννου και τους συνεργάτες του στο ΔΣ.

Μέχρι τότε, ο Σπύρος Λάμπρου για τουλάχιστον 15 έτη, είχε ασχοληθεί συνεχώς, επιτυχημένα, ενεργά και μαχητικά με τα διοικητικά της ομάδας της πόλης μας, έχοντας διατελέσει σε διάφορα καίρια πόστα, όπως Πρόεδρος, Γεν. Γραμματέας, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος, Γενικός Υπεύθυνος Ακαδημιών, κτλ.

Για όλους όσοι, όμως, δεν γνωρίζουν, ο ΑΟ Χαϊδαρίου δεν ήταν η πρώτη ομάδα που είχε ασχοληθεί επισταμένως ο Σπύρος Λάμπρου, καθώς την δεκαετία του 90, το όνομα του ήταν γνωστό στους ποδοσφαιρικούς κύκλους, από την εμπλοκή του στα διοικητικά της ιστορικής ομάδας, του ΑΟ Χαλκίδας, όπου εκτός από πρώην παίκτης της, διετέλεσε και Πρόεδρος της σε επίπεδο εθνικών κατηγοριών.

Και φτάνοντας στο σήμερα, εν έτει 2022, πριν λίγο χρονικό διάστημα, τον περασμένο Αύγουστο, και ενώ υπήρξε πρόβλημα λειτουργίας στον σύλλογο της Χαλκίδας, ενόψει της συμμετοχής του στην διοργάνωση της Γ΄ Εθνικής, ο Σπύρος Λάμπρου, μετείχε με άλλους Ευβοιώτες στην κίνηση για την διάσωση του σωματείου.

Και πριν λίγες μέρες, κατά την διεξαγωγή των εκλογών για το νέο ΔΣ στο ιστορικό σωματείο, ο κ. Λάμπρου ήρθε πολύ ψηλά στις προτιμήσεις των μελών του συλλόγου, για να καταλάβει τελικά την θέση του Γεν. Γραμματέα, όπως και αυτή του Γενικού Οργανωτή στον ΑΟ Χαλκίδας.

 

 

SPILNEW