ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΗ ΣΑΜΟ

pandoparx

 

 

Η λαϊκή συνοικία του Αιγάλεω γνωρίζει τι πάει να πει ανθρώπινη ανάγκη και η λέξη αλληλεγγύη βρίσκεται στο dna όλων όσοι αποτελούν μέρος αυτής της τοπικής κοινωνίας.

Πριν λίγο χρονικό διάστημα ο εγκέλαδος χτύπησε το νησί της Σάμου, γεγονός που συγκλόνισε όλη την επικράτεια.

Ο Δήμος Αιγάλεω και οι συγκροτημένες δομές του στον τομέα Πρόνοιας, όπως το Κοινωνικό Παντοπωλείο, εδώ και μέρες, έβαλαν μπρος σε μία ακόμη δράση αλληλεγγύης, συλλέγοντας τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης, προκειμένου να σταλθούν στο νησί της Σάμου και να διατεθούν σε όλους όσοι επλήγησαν από τον καταστροφικό σεισμό.

Το υλικό αυτό συγκεντρώθηκε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της πόλης μας και ήδη έγινε η αποστολή του προς τον λαό της Σάμου.

Σε σχετικό ποστάρισμα στο διαδίκτυο αναφέρονται τα εξής:

«Τις δύσκολες αυτές ημέρες για ολόκληρη τη χώρα και ειδικότερα για το σεισμόπληκτο νησί της Σάμου, το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αιγάλεω, ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Γκίκας και ο Αντιδήμαρχος κ. Ηλίας Μάνδρος στηρίζουν το νησί και τους κατοίκους με μεγάλες ποσότητες τροφίμων μακράς διάρκειας (μακαρόνια, όσπρια, γάλατα), σοκολάτες, δημητριακά για τα παιδιά όπως επίσης φάρμακα και κουβέρτες».

Στην κεντρική φωτογραφία, ο Αντιδήμαρχος κ. Ηλίας Μάνδρος και συνεργάτιδες του από τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Αιγάλεω, στον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου, όπου έγινε η συλλογή της ανθρωπιστικής βοήθειας για τους κατοίκους της σεισμόπληκτης Σάμου.

 

mandrospandesot

 

NECTΟΚ