ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΤΗΛΕ-ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΙΛΙΟΥ

ARXDIMIL

 

 

Μπορεί εν μέσω πανδημίας του κορωνοϊού ο δια ζώσης αθλητισμός να βρίσκεται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, αλλά ο Δήμος Ιλίου, ο Αρκάδας την καταγωγή, Δήμαρχος της πόλης κ. Νίκος Ζενέτος και όλο το στελεχειακό δυναμικό, που απαρτίζει το τμήμα Αθλητισμού και Νέας Γενιάς, εν μέσω αυτών των καταστάσεων που βιώνουμε, σχεδιάζει, υλοποιεί και πρωτοπορεί.

Τέτοια ενέργεια, αποτελεί και η διοργάνωση τηλε-ημερίδας (διαδικτυακής), αύριο το απόγευμα Δευτέρας 2 Νοεμβρίου 2020, με θέμα:
«Παιδί – αθλητισμός και ο ρόλος των γονέων. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση ως φορέας ανάπτυξης του Αθλητισμού και το φαινόμενο του πρωταθλητισμού».

 

Στο σχετικό δελτίο τύπου, του Δήμου Ιλίου, αναφέρονται τα εξής:

«Τηλε-ημερίδα Αθλητισμού στον Δήμο Ιλίου

Ο Δήμος Ιλίου ενημερώνει ότι, το Τμήμα Αθλητισμού και Νέας Γενιάς διοργανώνει διαδικτυακή ημερίδα με θέμα:
Παιδί – αθλητισμός και ο ρόλος των γονέων. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση ως φορέας ανάπτυξης του Αθλητισμού και το φαινόμενο του πρωταθλητισμού, τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 19:30, με τους παρακάτω εισηγητές:

 

Γιάννης Κουτσανδρέας (φώτο 2) – Παιδοψυχίατρος / Συντονιστής της τηλε-ημερίδας

 

Στέλιος Δασκαλάκης (φώτο 3) - Γ.Γ. Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Σχολικού Αθλητισμού και Μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τον Σχολικό Αθλητισμό

 

Αλέξανδρος Οικονόμου (φώτο 4) – Ψυχολόγος, Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Δικτύου για την ψυχική υγεία και τον αθλητισμό

 

Γιάννης Βονόρτας (φώτο 1) – Προπονητής ποδοσφαίρου, Εκπαιδευτής σχολών Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (Ε.Π.Ο.)

 

Η τηλε-ημερίδα απευθύνεται σε όλους όσοι θέλουν να την παρακολουθήσουν, ελεύθερα, μέσω τηλεδιάσκεψης και για δηλώσεις συμμετοχής κάθε ενδιαφερόμενος θα πρέπει να συμπληρώσει τη σχετική φόρμα στον παρακάτω σύνδεσμο: www.ilion.gr/form-diadiktiaki-imerida-athlitismou

Το link παρακολούθησης θα αποσταλεί με email στους συμμετέχοντες την ημέρα διεξαγωγής της ημερίδας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να απευθύνεται στο Τμήμα Αθλητισμού στο τηλέφωνο 210 2691502, Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020, ώρες 08:00 – 15:00.

Ο Δήμαρχος Ιλίου - Νίκος Ζενέτος».

 

thleimeridaAthl2020-1024x679

 

 

SPILNEW