ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΥΛΩΝΩΝ ΦΩΤΙΣΜΟΥ

ΣΤΟ ΔΑΚ ΑΙΓΑΛΕΩ!

fodak

 

Μετά από πάρα πολλά χρόνια ξεκινάει ένα πάρα πολύ μεγάλο έργο στην αθλητική εγκατάσταση του ΔΑΚ ΑΙΓΑΛΕΩ «ΕΥΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ», καθώς το πρωϊ της Τρίτης 10 Νοεμβρίου 2020, αρχίζει η αντικατάσταση των πυλώνων φωτισμού του γηπέδου.

 

Συνεργείο της εταιρείας (εργολάβου) που έχει αναλάβει το έργο θα είναι την Τρίτη το πρωϊ στο ΔΑΚ Αιγάλεω, προκειμένου να προχωρήσει στις απαιτούμενες εργασίες, που αφορούν την ολική αντικατάσταση των ήδη υφιστάμενων πυλώνων, με νέους σύγχρονους.

 

Ειδικά αυτή τη «νεκρή» περίοδο λόγω του κορωνοϊού, όπου δεν υπάρχει αθλητική δραστηριότητα, αναμένεται οι εργασίες να προχωρήσουν πιο εύκολα και η ανάδοχος τεχνική εταιρεία να ολοκληρώσει το έργο στο εύλογο συμφωνημένο διάστημα.

 

Μετά τις όποιες εργασίες (επιδιορθώσεις στον χλοοτάπητα, βελτίωση ηλεκτροφωτισμού) το καλοκαίρι που πέρασε στο γήπεδο Οριζομύλων, την τοποθέτηση νέου φυσικού χλοοτάπητα στο Δημοτικό Στάδιο «ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΑΥΡΟΘΑΛΑΣΣΙΤΗΣ», την προώθηση κατασκευαστικών εργασιών στο γήπεδο «ΕΔΕΣΣΗΣ», ήρθε η ώρα να γίνει και κάτι ουσιαστικό στο ΔΑΚ Αιγάλεω, την μεγαλύτερη αθλητική εγκατάσταση της πόλης μας. Δεν σημαίνει ότι με τα παραπάνω λύνονται όλα τα προβλήματα, καθώς χρειάζονται πολλά άλλα έργα στις αθλητικές εγκαταστάσεις, αλλά γίνονται βήματα - έργα προς την σωστή κατεύθυνση. 


 

CLAJNEW