ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΟΥΔΗΣ

 

ΔΗΜ. ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ "ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ"

ΥΠ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ

 

Φίλες και Φίλοι,

Συνεχίζουμε ενωμένοι με τους δεσμούς της ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ, με το ΟΡΑΜΑ που μας ενώνει. Η επόμενη θητεία σηματοδοτεί την ΕΛΠΙΔΑ, την ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. Είμαστε αποφασισμένοι και έτοιμοι. Δίνουμε μάχη και είμαστε σίγουροι ότι θα πετύχουμε ΜΑΖΙ.

ΣΤΟΧΟΣ μας είναι, μια πόλη όπου θα μπορούν τα παιδιά μας να παίζουν ελεύθερα σε χώρους αναψυχής και πρασίνου. ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΠΡΑΞΗ.

ΣΤΟΧΟΣ μας είναι μια πόλη ανάπτυξης, πρόνοιας και προόδου με απρόσκοπτη πρόσβαση στην ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΥΓΕΙΑ, στην φροντίδα Γ’ ΗΛΙΚΙΑΣ και των ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ μας που έχουν ανάγκη. ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΠΡΑΞΗ.

ΣΤΟΧΟΣ μας είναι μια πόλη που θα αγκαλιάζει την νεολαία με ακόμα περισσότερα έργα στον τομέα του ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, του ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ και της ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, στις ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ, στο ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ και θα συνεχίσει να δείχνει έμπρακτα το ενδιαφέρον της στα προβλήματα που την απασχολούν, όπως άλλωστε κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια. ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΠΡΑΞΗ.

ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ να συνεχίσω να αγωνίζομαι και να διεκδικώ, για την πόλη που μας αξίζει. Η ΣΤΗΡΙΞΗ σας είναι η ΔΥΝΑΜΗ μου, η ΕΠΙΛΟΓΗ σας είναι ΧΡΕΟΣ και ΤΙΜΗ μου. ΜΑΖΙ αλλάξαμε τον Κορυδαλλό και ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ.

Με Εκτίμηση
Κώστας Καλούδης