ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΠΙΤΣΙΝΟΣ: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΣΙΜΑΤΗ

 

 

Φίλη Κορυδαλλιώτισσα, Φίλε Κορυδαλλιώτη,

οι αυτοδιοικητικές εκλογές του Μάη, στη συγκριμένη δύσκολη   συγκυρία που περνά η χώρα μας και κατ΄επέκταση και η τοπική αυτοδιοίκηση, μας δίνουν τη δυνατότητα να καθορίσουμε την πορεία ανάπτυξης του Δήμους μας.

Με γνώμονα το έργο που έχει ξεκινήσει και συνεχίζεται στην πόλη μας, η επιλογή μας είναι εύκολη. Με δήμαρχο τον Σταύρο Κασιμάτη και στήριξη στο συνδυασμό του είμαστε σίγουροι ότι Ο Κορυδαλλός μας θα αλλάΖΕΙ πάντα προς το καλύτερο.

                                  

                               Το οφείλουμε σε μας και στις επόμενες γενιές

      

         Συμπολίτισσα και Συμπολίτη,

-      Έχοντας χαράξει μια μακρόχρονη πορεία σε πολιτικούς, συνδικαλιστικούς, αθλητικούς, πολιτιστικούς, κοινωνικούς, μαζικούς θεσμούς και χώρους και συμμετέχοντας πάντα ενεργά σε όλους τους αγώνες της πόλης μας, με συνέπεια, ήθος, εντιμότητα και δημιουργικότητα, παίρνω το θάρρος να σας κοιτάξω στα μάτια, να σας ζητήσω την στήριξη και την ψήφο σας.

-      Τα τελευταία επτά χρόνια, με την δική σας βούληση και θέληση μου δώσατε την δυνατότητα να σας εκπροσωπήσω στο δήμο σαν Δημοτικός Σύμβουλος από θέσεις ευθύνης που μου εμπιστεύτηκε ο Δήμαρχος.

 

-      Δηλώνω την αμέριστη και ενεργή συμπαράταξη μου στο πλευρό του Δημάρχου μας Σταύρου Κασιμάτη, ώστε ο Κορυδαλλός μας να διατηρήσει την ταυτότητα της ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης, σ έναν Δήμο συμμετοχικό, σύγχρονο, ελπιδοφόρο, προοδευτικό και πάνω απ΄ όλα ανθρώπινο.  

 

 

Φιλικά ,

Ανδρέας Καπιτσίνος