Φιλανθρωπικό πρωτάθλημα τέννις και ξέφρενο αποκριάτικο πάρτυ

από την Αθλητική Ακαδημία του Αιγάλεω

 

  Το Σάββατο 22/02 έπεσε η αυλαία του φιλανθρωπικού πρωταθλήματος τέννις 3-LEVEL COMPETITION TOURNAMENT που διοργάνωσε η Αθλητική Ακαδημία Αιγάλεω, με το αποκριάτικο πάρτυ που οργάνωσε η διοίκηση του συλλόγου στο café-bar MEA-CULPA στο Αιγάλεω.

  'Ολοι οι συμμετόχοντες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και επέδειξαν ήθος και ευγενή άμιλλα. Ο πρόεδρος Γιάννης Κουμπούρας, ο αντιπρόεδρος Κώστας Γιωτάκης, ο Γεν. Γραμματέας Κώστας Μπούρμπουλας και τα μέλη του συλλόγου ήταν καθόλη τη διάρκεια των αγώνων στα γήπεδα και φρόντισαν για την άρτια διεξαγωγή του πρωταθλήματος. Εκτός από τη μεγάλη συμμετοχή αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά διοργανώνεται ταυτόχρονο τουρνουά που δίνει τη δυνατότητα σε αθλητές, από τον πιο αρχάριο έως τον πιο προχωρημένο, να αγωνιστούν με αθλητές του ίδιου αλλά και ανωτέρου επιπέδου σε ισάξιες κατηγορίες.

  Ευχαριστούμε θερμά το δήμο Αιγάλεω για την παραχώρηση των γηπέδων καθώς και τον Α.Ο.Α.Αιγάλεω΄92 για τη διευκόλυνση που μας παρείχε. Στο επίπεδο LEVEL 1 γυναικών στην 1η θέση τερμάτισε η Κλεοπάτρα Κοτέντου(φώτο 1) και στη 2η η Μαρίνα Πλακάκη(φώτο 1 ). Στο επίπεδο LEVEL 1 ανδρών, πρωταθλητής αναδείχθηκε ο Μανώλης Μπαρμπαγιάννης(φώτο 2 ) ενώ 2ος τερμάτησε ο Μπάμπης Κοτέντος(φώτο 2 ). Στο επίπεδο LEVEL 2 γυναικών στην 1η θέση βρέθηκε η Όλγα Παπατζιτζέ(φώτο 3 ) και στη 2η η Μαρία Παρασκευοπούλου(φώτο 3). Στο επίπεδο LEVEL 2 ανδρών νικητής ήταν ο Παναγιώτης Ορφανός(φώτο 4) και στη 2η θέση ο Μπάμπης Μάνθος(φώτο 4 ). Στο υψηλότερο επίπεδο LEVEL 3 γυναικών πρωταθλήτρια είναι η Μαρία Κεχαγιά(φώτο 5) με 2η την Κωνσταντίνα Αγγελοπούλου(φώτο 7) , ενώ στο LEVEL 3 ανδρών το πρώτο κύππελο σήκωσε ο Γιώργος Μπαμπλέκος(φώτο 6 ) και ακολούθησε ο Ευγένιος Δάνας(φώτο 6 ). Πολλά συγχαρητήρια στους νικητές αλλά τα περισσότερα συγχαρητήρια αξίσουν σε όλους τους συμμετέχοντες αφού με την συμμετοχή τους συντέλεσαν στη συλλογή πλήθους τροφίμων για το κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου Αιγάλεω . Γι’αυτό και ο σύλλογος για να τους ευχαριστήσει οργάνωσε μία πολλή όμορφη αποκριάτικη βραδιά, την οποία τίμησαν με την παρουσία τους πλήθος αθλητών, μέλη και φίλοι του συλλόγου. Ο ενθουσιασμός του αγώνα δε σταματάει εδώ και η διοίκηση του συλλόγου έδωσε ήδη το έναυσμα για την αρχή του πρωταθλήματος Ladder. Οι προπονήσεις συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό περιμένοντας τους πρώτους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Ladder από τις 16/03.