ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΗΣ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

 

Το Σάββατο 07/02 η Αθλητική Ακαδημία Αιγάλεω έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της στο μουζικό μεζεδοπωλείο «Άρωμα Ελλάδος». Πλήθος αθλητών , μελών και φίλων του συλλόγου τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους. Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του συλλόγου κος Γιώργος Πιερράκος , ο οποίος ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους και ιδαίτερα τον δήμαρχο Αιγάλεω κο Δημήτρη Μπίρμπα ο οποίος παρευρέθηκε με τον δημοτικό σύμβουλο κο Δημήτρη Μπέση. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στο νέο τμήμα αγωνιστικού μπριτζ που αποτελεί κάτι καινοτόμο και μοναδικό για τα δυτικά προάστεια και παρουσιάζει μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο μέρα με τη μέρα. Ήδη πάνω από 40 αθλητές σε μικρό χρονικό διάστημα φιλοξενούνται στο πολύ όμορφο και ζεστό χώρο που δημιούργησε ο σύλλογος στα γραφεία του, για τις ανάγκες του αθλήματος. Ο σύλλογος που αποτελεί αναγωρισμένο μέλος της οικείας ομοσπονδίας μπριτζ κατάφερε για το 2015 να αναλάβει μιά μεγάλη αγωνιστική διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί 27/02-01/03 στο πνευματικό κέντρο Γιάννης Ρίτσος και ευελπιστεί ότι θα έρθουν αθλητές από όλη την Ελλάδα. Αφού ολοκλήρωσε την εισαγωγή του ο κος Πιερράκος , φώναξε τον πρόεδρο κο Γιάννη Κουμπούρα να κόψει το πρώτο κομμάτι της βασιλόπιτας.

 

 

 

Ο πρόεδρος με τη σειρά του αφού καλωσόρισε και ευχαρίστησε τον κόσμο αναφέρθηκε κυρίως σε μία σημαντική επιτυχία του συλλόγου τη χρονιά που πέρασε , που ήταν η διατήρηση της αθλητικής αναγνώρισης από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, μια αναγνώριση που έχουν λίγα σωματεία τέννις σε όλη την Ελλάδα. Το κομμάτι του ο πρόεδρος το αφιέρωσε φέτος στους προπονητές της ομάδας και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο τους και καλό κουράγιο.τη συνέχεια η επί 8 χρόνια προπονήτρια του συλλόγου κα Σοφία Καλάρογλου έκοψε το επόμενο κομμάτι και ευχήθηκε τα καλύτερα σε όλους μας τους αθλητές. Ο Γενικός Γραμματέας κος Κώστας Μπούρμπουλας πριν κόψει το δικό του κομμάτι, αναφέρθηκε στο νέο γήπεδο του Κηφισού που κατάφερε ο σύλλογος, μέσω μια πολύ δαπανηρής προσπάθειας να εντάξει στην υπηρεσία των αθλητών του και επισήμανε την πολλή καλή δουλειά που γίνεται με τα αγωνιστικά τμήματα που από φέτος έχει αναλάβει η πρώην πρωταθλήτρια Ελλάδος κα Άσπα Σωτηριάδου και έχει απογειώσει τις προσδοκίες του συλλόγου για διακρίσεις στα ύψη.

 

Ο κος Μπούρμπουλας κάλεσε με τη σειρά του την προπονήτρια κα Σωτηριάδου να κόψει το επόμενο κομμάτι και την ακολούθησε η τρίτη προπονήτρια του συλλόγου κα Ελένη Παπαδοπούλου η οποία ευχαρίστησε ιδιαιτέρως την διοίκηση για την άψογη συνεργασία. Ο δήμαρχος το κομμάτι του το αφιέρωσε στους γονείς και τους αθλητές και τους ευχήθηκε ότι καλύτερο για τη νέα χρονιά. Ο κος Παράσχος Αλτόκας , ως εκπρόσωπος προηγούμενων Δ.Σ. κόβοντας το κομμάτι του επισήμανε πόσο σημαντικό είναι όλα τα παιδιά να αθλούνται και πόσο ιδιαίτερη και αξιόλογη είναι η επιλογή τους να ασχολούνται με το τέννις. Το τελευταίο κομμάτι το έκοψε ο κος Χριστάνας Τριαντάφυλλος, προπονητής τέννις και υπεύθυνος του όμορου συλλόγου τέννις στο Αιγάλεω. Η παρουσία του κου Τριαντάφυλλου μαζί με το υπονοούμενο του προέδρου για τη δημιουργία του μεγαλύτερου συλλόγου τέννις στην Αττική και ίσως στην Ελλάδα σηματοδότησε την αρχή σημαντικών εξελίξεων στο τέννις του Αιγάλεω. Ένα μεγάλο και ιδιαίτερο ευχαριστώ σε όλα τα πρώην μέλη του Δ.Σ που μας τιμούν με κάθε ευκαιρία με την παρουσία τους και είναι δίπλα στους νέους του τωρινού Δ.Σ. σε υποστηρικτικό και συμβουλευτικό ρόλο, στον κο Γιάννη και Στέλλα Σούρμπη, στην κα Ρούλα και Παράσχο Αλτόκα, στην κα Έυη και Βαγγέλη Μαργαρίτη και στην κα Ελένη και Ανδρέα Κουμπούρα. Η βραδιά κύλησε με πλούσιο φαγητό, μεγάλη κατανάλωση κρασιού και κυρίως με πολύ κέφι και χορό.

 

 

Φωτογραφία : 1. Ο πρόεδρος , 2. Ο Γεν. Γραμματέας, 3. Ο δήμαρχος Αιγάλεω, 4. Η προπονήτρια κα Σοφία Καλάρογλου, 5. Η προπονήτρια κα Άσπα Σωτηράδου, 6. Ο κος Παράσχος Αλτόκας, 7. Ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων.

Ευχαριστούμε το «Άρωμα Ελλάδος», Αγ. Λαύρας 8 , Χαϊδάρι και ιδιαιτέρως την κα Ελένη για τη άριστη φιλοξενία.