ΟΙ ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ

 

ΜΕ ΤΟΥΣ “ΜΠΛΑΟΥΓΚΡΑΝΑ”

 

PROODEYTIKI 84

 

 

Η «Α.Ο Προοδευτική Νεολαία» συνεχίζει τους εορτασμούς για τη συμπλήρωση 90 χρόνων ζωής.

Η «Α.Ο Προοδευτική Νεολαία» τιμά το ένδοξο παρελθόν της και με αφορμή τη συμπλήρωση 90 χρόνων συνεχίζει τις εορταστικές εκδηλώσεις. Τη Δευτέρα 20/03 διεξήχθη με επιτυχία στο Γήπεδο Νικαίας - Κορυδαλλού (γνωστό ως «Κλουβί») το φιλικό μεταξύ των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών των «βυσσινί» και της ομάδας του Συνδέσμου Φίλων Μπαρσελόνα Αθήνας - Penya Barcelonista d' Atenes.

Μπορεί να μην υπήρξε νικήτρια στη φιλική αναμέτρηση (1-1), ωστόσο όσοι την παρακολούθησαν από κοντά έφυγαν γεμάτοι όμορφες εικόνες. Πριν και μετά το παιχνίδι υπήρξαν αναμνηστικές φωτογραφίες, ανταλλαγή δώρων, τα σχετικά πειράγματα και μία κοινή ευχή: «Η Προοδευτική να επιστρέψει το συντομότερο δυνατόν εκεί που ανήκει, στο κορυφαίο επίπεδο».

Στα του αγώνα, μπορεί ο μέσος όρος ηλικίας των παλαίμαχων της «Προο» να ήταν αρκετά μεγαλύτερος από εκείνο των Καταλανών, όμως το πείσμα και η θέληση που έβγαλαν στο χορτάρι εξισορρόπησαν την κατάσταση. Ο πρώην διεθνής Ουζμπέκος χαφ, Στεπάν Αταγιάν (αγωνίστηκε τη διετία 1997-99 στους «βυσσινί») έδωσε το προβάδισμα στην Προοδευτική στο α' ημίχρονο, αλλά η Penya βρήκε απάντηση στο φινάλε του παιχνιδιού με τον Γιώργο Φιλίππου.

Επόμενο εορταστικό ραντεβού στις 03 Απριλίου με την έκθεση ιστορικών φωτογραφιών και δημοσιευμάτων από την 90χρονη πορεία της Προοδευτικής, που θα λάβει χώρα στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελίνα Μερκούρη (Κορυδαλλός).

 

PROODEYTIKI 3

 

 

PROODEYTIKI 30

 

 

 

PROODEYTIKI 45

 

 

PROODEYTIKI 92

 

 

PROODEYTIKI 144