ΤΡΙΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΙΩΤΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ – ΑΙΓΑΛΕΩ

 

 

 

Ο Υποπλοίαρχος Πολεμικού Ναυτικού, Γιώργος Μιχαηλίδης (φώτο), διαιτητής Β΄ Εθνικής από τον σύνδεσμο Βοιωτίας, ορίστηκε από την ΕΠΟ να διευθύνει την κυριακάτικη συνάντηση Προοδευτική – Αιγάλεω στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των μπαράζ της ΕΠΟ για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική. Ο Μιχαηλίδης, που ορίζεται και ως 4ος σε αγώνες της Α΄ Εθνικής, έχει παίξει πολύ δύσκολα παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής, ενώ πριν τρεις μέρες διέκοψε την συνάντηση Αχαρναϊκός – Χανιά εις βάρος των γηπεδούχων, καθώς στο 89΄ καταλόγισε πέναλτι υπέρ των Χανίων και ένα μπουκάλι από την κερκίδα χτύπησε στην πλάτη τον βοηθό διαιτητή. Ο Μιχαηλίδης πήρε τους βοηθούς του στα αποδυτήρια και έκλεισε το φύλλο αγώνα με συνοπτικές διαδικασίες, οπότε ο αγώνας θα κατοχυρωθεί υπέρ των Χανίων.
Βοηθοί του Γιώργου Μιχαηλίδη στον αγώνα Προοδευτικής – Αιγάλεω θα είναι οι Φίλος, Παγούρας, επίσης και αυτοί από τον σύνδεσμο Βοιωτίας.
Στον άλλο αγώνα του ομίλου μεταξύ Αετού Κορυδαλλού – Άγιου Ιερόθεου, διαιτητής ορίστηκε ο Διαμαντόπουλος από την Αρκαδία με βοηθούς τον Παλαμίδα από την Λακωνία και τον Σταματάκη από την Αρκαδία.