21ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ

ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΝΙΚΑΙΑΣ ΡΕΝΤΗ

 

 

 

 

FESTIVAL ARX

 

 

 

21ο Φεστιβάλ Δημοτικών Παραδοσιακών Χορών στον Δήμο Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη

Το 21ο Φεστιβάλ Δημοτικών Παραδοσιακών Χορών θα φιλοξενήσει το Δημοτικό θέατρο Αγ.Ι. Ρέντη «Μίκης Θεοδωράκης» στις 13 & 14 Μαΐου και το Κατράκειο θέατρο Νίκαιας από τις 9-11 Ιουνίου. Μαθητές όλων των σχολικών βαθμίδων αλλά και ενήλικες θα παρουσιάσουν χορούς από Πόντο, Θράκη, Κρήτη, Ικαρία, Ήπειρο και Εύβοια στο ευρύ κοινό.

Ο Δήμαρχος Νίκαιας- Αγ Ι. Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης επισημαίνει:

«To 21o Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών που διοργανώνει η Διεύθυνση Αθλητισμού του Δήμου μας, αποδεικνύει τη δημιουργική συμμετοχή της εκπαιδευτικής κοινότητας σε πολιτιστικά δρώμενα της πόλης και αναδύει άρωμα ζωής και αισιοδοξίας.

Μας γεμίζει με ιδιαίτερη περηφάνια το γεγονός ότι σε τέτοιες σημαντικές πρωτοβουλίες για την πόλη μας, πρωταγωνιστούν τα παιδιά που καταφέρνουν με την καθοδήγηση των δασκάλων και τη στήριξη των γονιών τους να προβάλλουν τις χορευτικές τους δεξιότητες και με μεράκι και αγάπη να αναβιώνουν αυτό το κομμάτι της παράδοσής μας. Ο Δήμος μας με κάθε μέσο εξακολουθεί να είναι αρωγός σε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες που ικανοποιούν την ανάγκη για καλλιτεχνική έκφραση και δημιουργία».

 

 

 

FESTIVAL AFISA

 

 

 

FESTIVAL AFISA 1

 

 

FESTIVAL AFISA 2