ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΑΝΩΛΑΚΟΥ ΣΤΗΝ Τ.Ο. ΝΔ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

 

 

 

Άρχισαν τα όργανα στην Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Κορυδαλλού, καθώς λίγο μετά τις εκλογές που έλαβαν χώρα το προηγούμενο διάστημα για την ανάδειξη νέας διοίκησης, ο Παναγιώτης Μανωλάκος παραιτήθηκε από την θέση του συμβούλου και μάλιστα εξέδωσε επιστολή, όπου αφήνει αιχμές κατά του νέου προέδρου.
Πιο συγκεκριμένα ο κ. Μανωλάκος αναφέρει τα εξής: «Με την παρούσα επιστολή μου σας κάνω γνωστό ότι παραιτούμε από την θέση του συμβούλου της ΤΔΜΟ Κορυδαλλού για τους εξής λόγους:
1) Στις εκλογές που διενεργήθηκαν την Κυριακή 03/04/2016 με συνθήκες πρωτόγνωρες, εκλέχθηκε στην τοπική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας πρόεδρος χωρίς καμία κομματική παρουσία στην ιστορική παράταξη μας.
2) Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος είναι δημοτικός σύμβουλος του δήμου μας με τον συνδυασμό του νυν δημάρχου κ. Κασιμάτη. Συνδυασμός που υποστηρίχθηκε από αντίπαλα έως εχθρικά κόμματα προς την ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ την δεύτερη Κυριακή. Ένας πρόεδρος ο οποίος στα δημοτικά συμβούλια του δήμου είναι ενάντια στον συνδυασμό που υποστηρίζετε από την παράταξη μας.
3) Σεβόμενος την κομματική μου παρουσία, αλλά και την ιστορική μου διαδρομή στην μεγάλη μας Δημοκρατική Παράταξη, παραιτούμε από το Δ.Σ. της ΔΜΤΟ Κορυδαλλού παραμένοντας απλός, μάχιμος στρατιώτης στην παράταξη μου. Στην πορεία ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ η σύγκρουση με τα δύο κόμματα που στηρίζουν τον δημοτικό συνδυασμό – μέλος του και ο σημερινός νεοεκλεγείς πρόεδρος – η σύγκρουση θα είναι αναπόφευκτη και η μάχη σκληρή. Θέλω να είμαι ελεύθερος και να αγωνιστώ πλάι στον πρόεδρο μας και αυριανό πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την απαλλαγή της χώρας μας από την καταστροφική κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ
Με τιμή
Μανωλάκος Παναγιώτης».