ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΝΙΚΟ ΧΟΥΡΣΑΛΑ

ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΜΑΝΩΛΗ – ΝΤΟΖΑ

 

 

 

Β.Ε.Π. (Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά) και Δήμος Κορυδαλλού

σε κοινή προσπάθεια στήριξης του παραγωγικού κόσμου της περιοχής

 

Σε μια προσπάθεια στήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων της επιμελητηριακής περιφέρειας του ΒΕΠ, ο Πρόεδρος κ. Γιώργος Παπαμανώλης – Ντόζας (δεξιά στην κεντρική φώτο) πραγματοποίησε συνάντηση χθες, Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 με τον Δήμαρχο Κορυδαλλού κ. Νίκο Χουρσαλά (αριστερά στην κεντρική φώτο) στο Δημαρχιακό Μέγαρο.

Χρήσης γης, χώροι στάθμευσης, αδειοδοτήσεις, αλλά και τρόποι προβολής των μικρομεσαίων επιχειρήσεων της περιοχής του Κορυδαλλού, ήταν μερικά από τα θέματα συζήτησης του Προέδρου Β.Ε.Π. με τον Δήμαρχο Κορυδαλλού.

Στόχος και των δύο φορέων, να ξεκινήσουν κοινές δράσεις ακόμα και με όλους τους Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Α΄ και Β΄ Πειραιά μαζί, για την αναβάθμιση του επιχειρηματικού ιστού των περιοχών αυτών.

 

ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΜΑΝΩΛΗ - ΝΤΟΖΑ

Ο Πρόεδρος του ΒΕΠ, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Κορυδαλλού για την  συνάντηση και μεταξύ άλλων τόνισε: «Είναι σημαντικό Δήμοι, Επιμελητήρια, Περιφέρεια να ενώσουμε δυνάμεις και να προσφέρουμε από κοινού δράσεις  στήριξης στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στις γειτονιές Α΄, Β΄ Πειραιά και Νήσων. Γειτονιές με ιστορία στο χώρο της βιοτεχνίας και του εμπορίου. Σε αυτές τις γειτονιές συνεχίζουν να υπάρχουν ακόμα πολλές οικογενειακές επιχειρήσεις και εμείς οφείλουμε να σταθούμε δίπλα τους και να τις επιβραβεύουμε που στηρίζουν την τοπική οικονομία.

Η σημερινή συνεργασία είναι μια έμπρακτη απόδειξη του καθοριστικού ρόλου που μπορούν να αναλάβουν τα Επιμελητήρια στην τοπική και την ευρύτερη ανάπτυξη, στηρίζοντας τον παραγωγικό κόσμο κάθε περιοχής. Ξεκινάμε λοιπόν με όρεξη να δημιουργήσουμε ουσιαστικές δράσεις».

 

 

KAI ME TH NIKAIA

 

Ανάλογη συμφωνία του ΒΕΠ, είχαμε πριν λίγες μέρες και με τον Δήμο Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη, και πιο συγκεκριμένα την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024, όπου ο κ. Παπαμανώλης – Ντόζας (αριστερά στην άνωθεν φώτο), συναντήθηκε με τον Δήμαρχο κ. Κώστα Μαραγκάκη (δεξιά στην άνωθεν φώτο), προωθώντας την συγκεκριμένη πράξη συνεργασίας, ενώ ο δραστήριος Πρόεδρος του ΒΕΠ θα συνεχίσει εντατικά και δομημένα, αυτό το πλαίσιο και με άλλους δήμους της πειραϊκής γεωγραφικής περιφέρειας.