Επίδειξη δύναμης στον Κορυδαλλό


 από τον υποψήφιο Δήμαρχο

Γρηγόρη Γουρδομιχάλη

 

 

 

 

Πέραν του όγκου της συγκέντρωσης, αυτό που συζητιέται έντονα

στην πόλη είναι ο παλμός και ο ενθουσιασμός

που διέτρεχε τον κόσμο,

ο οποίος είχε συγκεντρωθεί έξω από το εκλογικό κέντρο

του συνδυασμού «Πολίτες για τον Κορυδαλλό»

 

Ηχηρά μηνύματα εξέπεμψε στον Κορυδαλλό η εντυπωσιακή συγκέντρωση που πραγματοποίησε ο Γρηγόρης Γουρδομιχάλης, με αφορμή τα εγκαίνια του κεντρικού προεκλογικού του κέντρου στην Πλατεία Ελευθερίας.
Το πλήθος που συγκεντρώθηκε για να ακούσει τον υποψήφιο δήμαρχο Κορυδαλλού ξεπερνούσε κατά πολύ ότι έχουμε συνηθίσει από εγκαίνια εκλογικών κέντρων στην περιοχή μας, κάτι που επιβεβαίωσε την «δυναμική» του συνδυασμού Γουρδομιχάλη, στην τελευταία ευθεία προς τις δημοτικές εκλογές.
Εκτός από τον όγκο της συγκέντρωσης, αυτό που συζητιέται έντονα στην πόλη είναι ο παλμός και ο ενθουσιασμός που διέτρεχε τον κόσμο, ο οποίος είχε συγκεντρωθεί έξω από το εκλογικό κέντρο της παράταξης «Πολίτες για τον Κορυδαλλό».
Πολλοί οι νέοι άνθρωποι, πολλά τα καπνογόνα, μεγάλη η αισιοδοξία και το πάθος, έδωσαν στην Πλατεία Ελευθερίας ένα άλλο «χρώμα» και στην προεκλογική εκστρατεία μία άλλη ένταση!
Αν σε αυτά προστεθεί και η μίνι συναυλία από εξαιρετικούς μουσικούς που έγινε στον ίδιο χώρο, ο Γουρδομιχάλης κατάφερε – όπως παραδέχονται και οι αντίπαλοι του – να προηγηθεί ξεκάθαρα στο πεδίο των μέχρι τώρα εντυπώσεων.
Επίσης, καθόλου απαρατήρητη δεν πέρασε η παρουσία βουλευτών και δημοσίων προσώπων που φρόντισαν να παρευρίσκονται στην εκδήλωση, εκδηλώνοντας την εκτίμηση τους στο πρόσωπο του κ Γουρδομιχάλη,
Πέραν του τέως δημάρχου Σταύρου Κασιμάτη που από νωρίς έχει υποστηρίξει δημόσια τον κ Γουρδομιχάλη και τους «Πολίτες για τον Κορυδαλλό», εκεί ήταν


-  Ο βουλευτής της Ν.Δ. Μιχάλης Λιβανός.
-  Ο βουλευτής της Ν.Δ. Δημήτρης Μαρκόπουλος.
-   Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίνα Κασιμάτη
-  Ο τ. υπουργός Γρηγόρης Νιώτης
-  Ο τ. βουλευτής Δημήτρης Διαμαντίδης
-  Οι τ. αντιπεριφερειάρχες Νήσων και υπ. περιφερειακοί σύμβουλοι με τον Γ. Σγουρό, Δημήτρης Κατσικάρης και Π. Χατζηπέρος,
-   Ο Μιχάλης Ψαλτάκος, μέλος του ΔΣ του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου και τ. μέλος της ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ
-   Ο Στέλιος Λογοθέτης, ιστορικός δήμαρχος της Νίκαιας και αργότερα του Πειραιά,
-   Ο Παύλος Γερακάρης, πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ,
-  Ο Χρήστος Σαλαλές και ο Νίκος Σπανάκος, υπ. βουλευτές ΠΑΣΟΚ
-  Ο Θανάσης Τερζής, υπ. δήμαρχος Νίκαιας
-  Οι υπ. περιφερειακοί σύμβουλοι Βασιλική Λάσκαρη, Μαρία Καζάκου, Δημήτρη Πετράς, Τάσος Μάρθας, και Αντώνης Καλογεράς με τον Γ. Ιωακειμίδη, καθώς και οι Βάνα Μπούκη και Βιβή Σορόγκα με τον Ν. Χαρδαλιά.
-  Ο Κώστας Δραγώνας, τ. διοικητής του ΑΤΤΙΚΟΥ Νοσοκομείου
Χαιρετισμό έστειλαν, ο βουλευτής ΝΔ Γιώργος Βρεττάκος και ο πρώην υπουργός και νομάρχης Πειραιά, Χρήστος Φωτίου
Στην σύντομη ομιλία του ο κ Γουρδομιχάλης συνέδεσε την τραγική πραγματικότητα που βιώνει η Θεσσαλία, με την ανάγκη τεχνικών υποδομών και αυτόνομου μηχανισμού πολιτικής προστασίας από τον δήμο, ώστε να είναι έτοιμος σε κάθε δύσκολη στιγμή να προστατέψει τη ζωή των ανθρώπων.
Επίσης αναφέρθηκε στο σχέδιο του για μία φιλική, πράσινη και ανθρώπινη πόλη, αλλά και στους στόχους της κοινωνικής πολιτικής προς τους δημότες, ώστε να προστατεύονται τα πιο αδύναμα και ευάλωτα νοικοκυριά.