Η Φωτεινή (Φανή) Στυλιανού

υποψήφια

με τον Γρηγόρη Γουρδομιχάλη

 

 

 

Η φαρμακοποιός Φανή Στυλιανού, ένα ακόμα σημαντικό μέλος της κοινωνίας του Κορυδαλλού,  συμμετέχει στη προσπάθεια μας για καλύτερη πόλη ...

Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζω στον συνδυασμό μας την φαρμακοποιό Φωτεινή (Φανή) Στυλιανού, της οποίας η οικογένεια έχει διαχρονική σχέση με την ανάπτυξη του Κορυδαλλού και την αγαπημένη ομάδα μας την Προοδευτική.

Η Φανή είναι παντρεμένη με τον φίλο, συνάδελφο εκπαιδευτικό - φυσικό Βασίλη Διλέ. Εχει δύο γιούς φαρμακοποιούς, τον Γιώργο και τον Κώστα και διατηρεί φαρμακείο στην πόλη μας περισσότερο από 32 χρόνια.
 
Είναι κόρη του αείμνηστου Κώστα Στυλιανού, σημαντικού κοινωνικού και οικονομικού παράγοντα της πόλης μας.
 
Ο Κώστας Στυλιανού με την χαρισματική προσωπικότητα του διετέλεσε για πολλά χρόνια πρόεδρος του συλλόγου των επιχειρηματιών στον χώρο της εστίασης και επίσης πρόεδρος της Προοδευτικής με μεγάλη προσφορά.
 
Όσοι γνωρίζουν την Φανή, ξέρουν ότι πίσω από τον πάγκο συναντάς μία γυναίκα με ευγένεια, με δοτικότητα και βέβαια με εμπειρία στον προβληματικό και πολύπαθο χώρο της υγείας και του φαρμάκου (π.χ. στο σοβαρότατο πρόβλημα των ελλείψεων).
 
Το τηλέφωνο της "ανοιχτό" μόνιμα, για ανθρώπους που χρειάζονται βοήθεια είτε εντός είτε εκτός του ωραρίου.
 
Ανταμοιβή της, το χαμόγελο στο πρόσωπο του άλλου, το εγκάρδιο βλέμμα, η εκτίμηση!
 
Παράλληλα αναπτύσσει έντονη κοινωνική δράση, είτε μέσα απο γυναικείους συλλόγους, είτε συμμετέχοντας σε πολιτιστικά δρώμενα της πόλης.
 
Έχει διατελέσει γραμματέας του διοικητικού συμβουλίου του ιστορικού γυναικείου συλλόγου "Μέριμνα", και τώρα είναι ενεργό μέλος του γυναικείου συλλόγου "Ιριδα".
 
Επίσης είναι μέλος του χορευτικού τμήματος της ενορίας του Αγίου Γεωργίου.
 
Συμπράττει μαζί μας στοχεύοντας στο να γίνει ο Κορυδαλλός μας φιλικός, ανοιχτός σε όλους, με πολύ πράσινο και να εξασφαλίζει άνεση και ασφάλεια στους κατοίκους του.
 
Με τη συμμετοχή της η Φανή συμβάλλει στην προσπάθεια μας για μια καλύτερη πόλη.
 
Την ευχαριστώ από καρδιάς για την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπο μου.
 
Της εύχομαι καλή επιτυχία!
 
Γρηγόρης Γουρδομιχάλης