ΜΕ ΝΙΚΟ ΧΟΥΡΣΑΛΑ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΩΝΑΣ

 

 

Δημοτικός Σύμβουλος Κορυδαλλού από το 2006, έχοντας εκτός από το παραγωγικό έργο, να παραθέσει και το άκρατο ενδιαφέρον του για την βελτίωση της καθημερινότητας στην πόλη μας, ο πολύπειρος και δραστήριος, νυν Αντιδήμαρχος, κ. Μιχάλης Λώνας, ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με τον συνδυασμό «ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ» του Δημάρχου κ. Νίκου Χουρσαλά.

Στην σχετική ανάρτηση του ο κ. Μιχάλης Λώνας ανέφερε:

«Αγαπητοί φίλοι και συμπολίτες,

Είναι μεγάλη μου χαρά να σας απευθύνομαι για έκτη συνεχή φορά με σκοπό να μοιραστώ μαζί σας την υποψηφιότητά μου ως Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Κορυδαλλού. Τον Δήμο μας!

Υπέροχη ευκαιρία και διακριτική τιμή να μπορώ να υπηρετήσω τον Κορυδαλλό, τόπο κατοικίας μου και μέρος που δραστηριοποιούμε επαγγελματικά.

Εν μέσω προκλήσεων και ευκαιριών, διατηρούμε αναίμακτα το πίστωμα μας για ένα λαμπρό μέλλον παρέα με τον Δήμαρχο Νίκο Χουρσαλά. Με την πείρα που αποκτήσαμε την περασμένη τετραετία και το πάθος που μας κινεί, δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να προωθούμε και να αναβαθμίζουμε τον Δήμο μας.

Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες(https://linktr.ee/lonasmichail) και lonasmichalis.gr (http://lonasmichalis.gr) για να επικοινωνήσετε μαζί μου, και να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τα σχέδια και το όραμά μας για τον Δήμο Κορυδαλλού.

Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να οικοδομήσουμε μαζί το μέλλον που αξίζουν οι Δημότες Κορυδαλλού! Μαζί μπορούμε να πραγματοποιήσουμε ακόμη περισσότερα έργα και να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον πλούσιο σε ευκαιρίες και πρόοδο για όλους.

Ευχαριστώ τον κάθε Δημότη προσωπικά για την εμπιστοσύνη και την στήριξή του.

Μαζί, καταρτίζουμε το μέλλον του Κορυδαλλού!

Μιχάλης Λώνας».