ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΤΙΜ

 

ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

 

ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

 

ERPAG

 

 

Σύλλογος με βάσεις, οργάνωση, δομή και στιβαρότητα σε όλα τα επίπεδα ο Ερμής Κορυδαλλού, ετοιμάζεται για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν 2018-2019 στο πρωτάθλημα της Α΄ Πειραιά. Χθες, Τρίτη 3 Ιουλίου 2018, το ιστορικό σωματείο της πόλης μας ανακοίνωσε ολοκληρωμένο το τεχνικό τιμ, αλλά και τα πρόσωπα (Γενικοί Αρχηγοί) που θα εκπροσωπούν την διοίκηση στο αμιγώς ποδοσφαιρικό τμήμα, λειτουργώντας ως ενδιάμεσοι κρίκοι, μεταξύ τεχνικής ηγεσίας, παικτών και ΔΣ.
Τεχνικός Διευθυντής του συλλόγου και φέτος θα είναι ο Γρηγόρης Δράγαζης (φώτο, πάνω σειρά / πρώτος από αριστερά), με την μεγάλη παραγοντική πορεία εδώ και πάρα πολλά χρόνια και ειδικά σε επίπεδο επαγγελματικών και εθνικών πρωταθλημάτων. Προπονητής, όπως έχουμε γράψει εδώ και καιρό, θα είναι για 3η σερί σεζόν ο Βασίλης Σταύρου (φώτο, πάνω σειρά / δεύτερος από αριστερά), ενώ βοηθοί του θα είναι ο βετεράνος παίκτης του σωματείου Βαγγέλης Λαϊος (φώτο, πάνω σειρά / δεύτερος από δεξιά)– με την αθόρυβη εργασία και προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια στην ομάδα – και ο Γιώργος Γκουμαλάτσος (φώτο, πάνω σειρά / πρώτος από δεξιά), που είναι η νέα άφιξη στο τεχνικό τιμ του Ερμή. Έπειτα από μία σπουδαία καριέρα, ο πρώην παίκτης του Ερμή “κρέμασε” τα παπούτσια τον περασμένο Μάϊο και ανέλαβε τον νέο του ρόλο στο σωματείο.
Γυμναστής του Ερμή και σε αυτή τη νέα σεζόν, θα είναι ο άριστα καταρτισμένος Γιάννης Δάγλαρτζης (φώτο, κάτω σειρά / πρώτος από αριστερά), ενώ ο Νίκος Ζούκας (φώτο, κάτω σειρά / δεύτερος από αριστερά), ο οποίος ήρθε το περασμένο καλοκαίρι στον Ερμή Κορυδαλλού από τον Αστέρα Χαϊδαρίου, θα είναι για 2η σερί περίοδο ο προπονητής τερματοφυλάκων.
Τέλος, διοικητικά θα μεριμνούν, οι σπουδαίες μορφές του συλλόγου, ο Αντώνης Κανέρης (φώτο, κάτω σειρά / δεύτερος από δεξιά) και ο Τέλης Λύρας (φώτο, κάτω σειρά / πρώτος από δεξιά), οι οποίοι κατέχουν το πόστο του Γενικού Αρχηγού, στο πάρα πολύ οργανωμένο κορυδαλλιώτικο σωματείο, που φέτος συμπλήρωσε 90 χρόνια δημιουργικής και αξιοπρεπής ποδοσφαιρικής παρουσίας, στα πειραϊκά, αλλά και στα εθνικά πρωταθλήματα.

 

KOSM

 Παραδοσιακή Χαλβαδοποιϊα – Χειροποίητα Προϊόντα, Μ. Κοσμίδης & ΣΙΑ Ο.Ε.: Ελ. Βενιζέλου και Ψηλορείτη 4 Αγία Βαρβάρα (πλησίον Ιερού Ναού), τηλ./FAX: 210 5444722 – www.halvadopoiia.gr