Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ!

 

 

 

Έναν άνθρωπο που έχει γράψει την δική του μεγάλη πορεία στον Ερμή Κορυδαλλού στην σύγχρονη ιστορία της ομάδας, επέλεξε ο σύλλογος για νέο προπονητή της ομάδας. Γεμάτος ειδήσεις ο Ερμής Κορυδαλλού από χθες, όπου αναγγείλαμε την ενεργοποίηση την Ανδρέα Ποτηριάδη στα διοικητικά και πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι νέος προπονητής της ομάδας για την σεζόν 2016-2017 στο πρωτάθλημα της Α΄ Πειραιά θα είναι ο Βασίλης Σταύρου. Πριν από λίγες μέρες χώρισαν οι δρόμοι του Ερμή Κορυδαλλού με τον τεχνικό Ανδρέα Μπαρμπολούτσι και την θέση του πλέον αναλαμβάνει ο Βασίλης Σταύρου, μέλος της οικογένειας του Ερμή εδώ και 13 σχεδόν χρόνια.
Ο Βασίλης Σταύρου, έχει αγωνιστεί ως ποδοσφαιριστής στον Φοίνικα Καλλιθέας, τον Άρη Πετρούπολης, τον Ατρόμητο Αθηνών (Γ΄ Εθνική), τη Μαρκό (Γ΄ Εθνική), τον Παράδεισο Αμαρουσίου, ενώ στον Ερμή ήρθε στην Δ΄ Εθνική το 2003 και φόρεσε την φανέλα του έως την σεζόν 2014-2015. Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Βασίλης Σταύρου ήταν ο άμεσος συνεργάτης του Μπαρμπολούτσι στον πάγκο της ομάδας και πλέον παίρνει το… βάπτισμα ως πρώτος προπονητής σε έναν ιστορικό σύλλογο, όπου γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα!
Πάντως ο πρόεδρος κ. Κώστας Πρέκας όπως έχει αναφέρει στον στενό του κύκλο ετοιμάζει και άλλες εκπλήξεις σχετικά με το έμψυχο δυναμικό και την ισχυροποίηση του ενόψει του νέου πρωταθλήματος.