ΣΤΟ MY CAFÉ Η ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ!

 

M15

 

 

Στο κορυφαίο αθλητικό στέκι του Κορυδαλλού αλλά και όλων των όμορων δήμων έχει εξελιχθεί το νεότευκτο MY CAFÉ, όπου εδώ και λίγο χρονικό διάστημα έχει ανοίξει τις… θύρες του στην πόλη μας (ακριβώς στο κέντρο), μόλις λίγα μέτρα από την Πλατεία Ελευθερίας (Δ. Διαμαντίδη 5 – αρχές Δημητρακοπούλου)!
Ένας εντυπωσιακός χώρος, που εκπλήσσει ευχάριστα με την καλαισθησία του, τις ανέσεις του και τις παροχές του. Ένας χώρος που προτιμούν πολλοί και πολλές και ειδικά όσοι προέρχονται από τον αθλητικό χώρο! Μέλη της αποστολής της Ελλάς Ποντίων, η οποία αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α΄ Πειραιά, επισκέφθηκαν αυτό το νέο κατάστημα της πόλης μας και χαλάρωσαν πίνοντας τον καφέ τους (στην εξαιρετική αυλή), πριν από επίσημη αγωνιστική υποχρέωση του συλλόγου.

 

MAK1

 

 

M8

 

M1

 

M14

 

MAK2

 

Το MY CAFÉ  είναι ένα σύγχρονο καφέ, ένας πραγματικός αθλητικός… ναός του ποδοσφαίρου, αλλά και όλου του φάσματος του αθλητισμού. Με 16 μεγάλες οθόνες, με τεράστιους προτζέκτορες, με δωρεάν χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών, με έναν κατάλογο όπου εμπεριέχει όλα τα είδη καφέ, ροφήματα, σνακς, μπύρες, μπέργκερ, ποτά, κοκτέϊλ, πίτσες κ.α., το MY CAFÉ μας κάνει να νιώθουμε ότι έχουμε το… καλύτερο εισιτήριο διαρκείας στο καλύτερο στάδιο! Από νωρίς το πρωί, έως αργά το βράδυ, δίνουμε ραντεβού στο MY CAFÉ κάθε μέρα, για να απολαμβάνουμε τα αθλητικά γεγονότα όπως μας αρμόζει!

 

M18

 

M19

 

 M17

 

 M2

 

M13

 

M3

 

M10

 

M4

 

M9

 

M5

 

M11

 

M6

 

M16

 

M12

 

M15

 

  MY CAFÉ: Δ. Διαμαντίδη 5 – αρχές Δημητρακοπούλου (Πλ. Ελευθερίας) Κορυδαλλός, 210 4960072.

 

 

MAK1