ΓΗΠΕΔΟ
Σχιστό Κορυδαλλού – ποταμού και Αθανασίου Διάκου
Χορηγός – Γερμανός Αθηνάς 61, Κορυδαλλός

 

Προπονητικό team:
Απόστολος Δαλακούρας – Έφορος φυσικής αγωγής – mini κοριτσιών, παγκορασίδες, κορασίδες.
Κωνσταντίνος Νομικός – Καθηγητής φυσικής αγωγής – mini αγοριών, παμπαίδες.
Γιώργος Κορτέσας – Καθηγητής φυσικής αγωγής – παιδικό.
Απόστολος Δαλακούρας – Καθηγητής φυσικής αγωγής – αντρικό

 

Α.Σ. Κορυδαλλός – Σύλλογος καλαθοσφαίρισης


Ο σύλλογος μας από τον Σεπτέμβριο του 2013 λειτουργεί με τμήματα mini αγοριών, mini κοριτσιών, παμπαίδων, παγκορασίδων, παιδικό και κορασίδων. Τα τμήματα των κοριτσιών παγκορασίδες και κορασίδες συμμετείχαν στο μεγάλο τουρνουά του «Ίκαρου» Καλλιθέας. Τα κορίτσια μας αντιμετώπισαν κάποιες από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α όπως ο «Κρόνος» Αγίου Δημητρίου, «Δάφνη» Αγίου Δημητρίου, «Ελευθερία» Μοσχάτου, «Πανελευσινιακός» Τερψιθέας, «Ίκαρο» Καλλιθέας, «Διογένη» Φρεατίδας.
Τα αγόρια μας συμμετείχαν φέτος στο τουρνουά της Παλατιανής. Με συμμετοχή ομάδων από την Ε.Σ.ΚΑ.Α. Εξάλλου τα κορίτσια μας θα συμμετάσχουν ξεκινώντας από την Κυριακή 30/03 στο αντίστοιχο μεγάλο τουρνουά της Ε.Σ.ΚΑ.Α που διοργανώνει ο «Άρης» Πετρούπολης.
Παρακαταθήκη για το μέλλον του συλλόγου οι ακαδημίες μας, αφού στους πρώτους μήνες λειτουργίας του συλλόγου η συμμετοχή των παιδιών είναι μεγάλη και η παρουσία στα παιχνίδια σημαντική για αποκόμιση εμπειριών.
Ο σύλλογος μας έχει και την αντρική ομάδα του που συμμετέχει στο τουρνουά του «Πολυνίκη – Πάνος Ζαχαρόγιαννης» με ιδιαίτερη επιτυχία και που στις λεπτομέρειες παραμένει εκτός Final Five του πρωταθλήματος.
Συμμετέχοντας τα παιδιά του συλλόγου μας στα τουρνουά αυτά προετοιμάστηκαν για την συμμετοχή τους στα πρωταθλήματα της Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α για την περίοδο 2014-2015. Σκοπός μας είναι πρώτα η δημιουργία σωστών ανθρώπων και μετά αθλητών. Δημιουργήθηκε ο σύλλογος για να προσελκύσει τα παιδιά στο μπάσκετ και το σημαντικότερο να τα κρατήσει. Μας ενδιαφέρει τα παιδιά να αγαπήσουν το μπάσκετ, να ασχολούνται με το μπάσκετ, να μάθουν τις έννοιες του Ευ αγωνίζεστε, της ευγενής άμιλλας, του σεβασμού, της χαράς της νίκης, την αποδοχή της ήττας, της κόσμια συμπεριφορά που εμείς τους δίνουμε.
Να αγωνίζονται στον αγώνα του μπάσκετ όπως και στον αγώνα της ζωής που σύντομα ως νέοι άντρες και γυναίκες θα κληθούν να ανταπεξέλθουν.
Να αγωνίζονται για την χαρά χωρίς ενδοιασμούς, αναστολές και φόβους.
Γιατί ο μόνος αγώνας που χάνεται είναι αυτός που δεν δίνεται.

 

Με εκτίμηση
Ο έφορος άθλησης - Υπεύθυνος τμήματος καλαθοσφαίρισης
Απόστολος Δαλακούρας

 

img1

 

 

img2

 

img3

 

img4

 

img5

 

img6

 

img7