ΑΞΕΧΑΣΤΟΣ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΙΟΥΤΑΝΤΗΣ

ARXJON

 

 

 

Δύο (2) χρόνια συμπληρώθηκαν, από εκείνα τα ξημερώματα της Τετάρτης 26 Ιουνίου 2019, όταν ο Γιάννης Αγιουτάντης έκανε το μεγάλο ταξίδι προς την αιωνιότητα!

Είχε παλέψει με αξιοπρέπεια την επάρατη νόσο για τρία (3) ολόκληρα χρόνια, και «διάλεξε» να φύγει πολύ νωρίς. Μόλις στα 52 του χρόνια!

Με ρίζες από την Κύθνο και παρότι σε πολύ μικρή ηλικία έμεινε ορφανός από τον πατέρα του, ο Γιάννης Αγιουτάντης μπήκε στην βιοπάλη, πρόκοψε επιχειρηματικά, έκανε μία ευτυχισμένη οικογένεια, και δώρισε φως σε όλους όσοι τον συναναστράφηκαν.

Για την αθλητική ιστορία, ξεχώρισε για το πέρασμα του από την Προεδρία του ΑΟ Κορυδαλλός, όχι μόνο για τα αποτελέσματα, τους αριθμούς και τις… νίκες, αλλά για την διαφορετική αντίληψη, αισθητική και ηθική του σε αυτό που εμείς λέμε ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Μεγάλες του αγάπες, ο Ιωνικός Νικαίας, η ΑΕΚ, τα ρεμπέτικα του αείμνηστου φίλου του Στέλιου Βαμβακάρη, το καφεδάκι του στον Ξανθόπουλο, το χαλάρωμα στην Κύθνο και... οι παρτίδες τάβλι στην ταβέρνα του Μπάμπη Πανταζόπουλου στον Κορυδαλλό (πίσω από τις φυλακές)!

Θα θυμόμαστε πάντα το φωτεινό πέρασμα του από τα εγκόσμια, ένα φως, που συνεχίζεται αέναα μέσω της συζύγου του Μαρίας και των λαμπρών τέκνων του, Ράνιας, Μιχάλη και Δημήτρη.

Γιάννης Αγιουτάντης. Εσαεί Αθάνατος

 

 

XRYSMAKOK