ΣΑΡΩΤΙΚΟΣ Ο ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ!

 

 

 

ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ - ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ 4-1

 

 

Με το δεξί ξεκίνησε ο ΑΟ Κορυδαλλός σήμερα το απόγευμα Κυριακής τα μπαράζ για την παραμονή στην Α΄ Πειραιά, καθώς η ομάδα της πόλης μας στην 1η αγωνιστική της μίνι – διοργάνωσης ήταν σαρωτική και… σκόρπισε με το εντυπωσιακό και δίκαιο 4-1 την ΑΕ Νίκαια, η οποία δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην ανωτερότητα του κορυδαλλιώτικου συλλόγου.
Στο 7΄ έπειτα από συνεργασία Ηλιόπουλο – Χατζή, ο Χατζής κέρδισε πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ (1-0) ο Ηλιόπουλος. Στο 20΄ ο Τσιμιλιώτης έκανε σέντρα από αριστερά και ο επερχόμενος Ηλιόπουλος πέτυχε το 2-0. Στο 40΄ οι τυπικά φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1. Αμέσως με την έναρξη της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 47΄ ο ΑΟ Κορυδαλλός έδειξε ότι δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην αντίπαλη ομάδα και ο Τσιμιλιώτης με… κεραυνό «έγραψε» το 3-1. Στο 69΄ και πάλι ο Τσιμιλιώτης, που ήταν σε μεγάλα κέφια… σημείωσε το τελικό 4-1. Στο 94΄ ο Βιδιώτης έχασε πέναλτι για την ομάδα του Κορυδαλλού.
Ήταν μία δίκαια και ξεκάθαρη επικράτηση για τον ΑΟ Κορυδαλλός. Η ομάδα της πόλης μας μόλις με αυτή τη νίκη έδειξε ότι έχει τελειώσει την υπόθεση παραμονή (πρέπει να γίνουν θαύματα για άλλα σενάρια… και αργεί και ο δεκαπενταύγουστος), αλλά σε δηλώσεις του ο προπονητής της κ. Σίμος Καραγιαννίδης επεσήμανε ότι ο ΑΟ Κορυδαλλός έχει υποχρέωση και καθήκον να ολοκληρώσει τα μπαράζ με τρεις στις τρεις νίκες. «Δεν μπαίνουμε στην διαδικασία να κάνουμε υπολογισμούς. Πρέπει να τελειώσουμε την σεζόν όσο καλύτερα μπορούμε», τόνισε ο κ. Καραγιαννίδης.
ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ: Χατζημαρινάκης, Χατζής, Τσουκαλάς, Ντέλιος, Λάλα, Μέξης, Ντεντέϊ (80΄ Κατιάϊ), Βιδιώτης, Ευδαίμων, Ηλιόπουλος (75΄ Πούλιας), Τσιμιλιώτης (70΄ Κιλίτσης).


 Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου: Άρης Αμφιάλης – Δραπετσώνα 0-2

 


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (1η αγωνιστική)

 


1. ΑΟ Κορυδαλλός 6 βαθμοί
2. Δραπετσώνα 3
3. Άρης Αμφιάλης 2
4. ΑΕ Νίκαια 1