ΑΝΟΙΞΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ Ο ΜΑΝΩΛΙΚΑΣ!

 

 

 

Επιστροφή στις νίκες για τον Αστέρα Χαϊδαρίου στο πρωτάθλημα του 4ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ, καθώς η ομάδα της πόλης μας εύκολα και δίκαια επικράτησε εκτός έδρας με 3-0 επί του Κρόνου Αθηνών. Στο ντεμπούτο του με την ομάδα ο έμπειρος τερματοφύλακας Αντώνης Μανώλικας (φώτο) μπήκε και στο… κιτάπι των σκόρερ, καθώς ο σπεσιαλίστας σε εκτελέσεις πέναλτι, 28χρονος πορτιέρο, ήταν εύστοχος στην εσχάτη των ποινών στο 65΄ πετυχαίνοντας το 0-2 για τον Αστέρα Χαϊδαρίου. Στο 4΄ ο Καλογερόπουλος είχε σημειώσει το 0-1, ενώ το τελικό 0-3 «έγραψε» στο 79΄ με σουτ ο Σπυρόπουλος.
Πάντως ο αγώνας σημαδεύτηκε από το πολύ σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων και την ανοχή του διαιτητή (Τζανής). Αποτέλεσμα της έντασης αυτής που είχε δημιουργηθεί καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού ήταν και η αποβολές (!) δύο (2) παικτών του Αστέρα Χαϊδαρίου. Στο 60΄ ο Μόσχου αποβλήθηκε από τον πάγκο της ομάδας, ενώ την άγουσα για τα αποδυτήρια είδε και ο Νάος στο 70΄ με 2η κίτρινη κάρτα.
Έπειτα από 13 αγωνιστικές ο Αστέρας Χαϊδαρίου είναι στην 6η θέση με 18 βαθμούς (η ομάδα έχει ξεκινήσει με –2 στην βαθμολογία), έχοντας 6 νίκες, 2 ισοπαλίες, 4 ήττες και τέρματα 28-16.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Μανώλικας, Τονικιάν (65΄ Αντωνίου), Ναλμπάντης Στελ. (74΄ Σπυρόπουλος), Παναγιωτακόπουλος, Κόκας, Νάος, Δήμας (60΄ Τσόπας), Τοροσιάδης, Μπόσγας, Καλογερόπουλος, Τρέκο.