ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

 

 

Τον Κρόνο Αθηνών στο γήπεδο της Κυψέλης αντιμετωπίζει το πρωί (στις 12) της Κυριακής ο Αστέρας Χαϊδαρίου στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ και η ομάδα της πόλης μας θέλει να επιστρέψει στις νίκες έπειτα από 4 αγωνιστικές (συμπεριλαμβανομένου και του ρεπό της 11ης αγωνιστικής).
Η ομάδα της πόλης μας πάει πολύ καλά προετοιμασμένη για τον συγκεκριμένο αγώνα, ενώ μάλιστα θα είναι ενισχυμένη, καθώς στην 18άδα είναι και οι δύο νεοαποκτηθέντες, ο τερματοφύλακας Αντώνης Μανώλικας (από ΑΕ Αιγάλεω) και ο μέσος Μάρκος Κόκας (από Θεμιστοκλή Αιγάλεω), οι οποίοι θα είναι στο βασικό σχήμα που θα παρατάξει ο Βασίλης Τσιάκαλος.
Στην αποστολή που επέλεξε ο Τσιάκαλος μετέχουν οι εξής: Αντωνίου, Δήμας, Καλογερόπουλος, Κιλιντζιράκης, Κόκας, Μανώλικας, Μόσχου, Μπόσγας, Ναλμπάντης, Νάος, Παναγιωτακόπουλος, Ρουμελιώτης, Σπυρόπουλος, Τονικιάν, Τοροσιάδης, Τρέκο, Τσόπας.
Έπειτα από 12 αγωνιστικές ο Αστέρας Χαϊδαρίου είναι στην 6η θέση με 15 βαθμούς (ο Αστέρας έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα με 12 βαθμούς) έχοντας 5 νίκες, 2 ισοπαλίες, 4 ήττες, ένα (1) ρεπό και τέρματα 25-16.