Γ.  ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ:

ΘΑ ΚΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ

ΣΤΟΝ …ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ

 

 

DIMITRIOU  ARXIKI 

 

Σάλος στο Αιγάλεω με τη νέα κομπίνα που αποκαλύφθηκε εις βάρος ανυποψίαστων συμπολιτών μας. Απατεώνας, υποδύεται τον γνωστό Αιγαλιώτη ιατρό Γιώργο Δημητρίου και αποσπά χρήματα από κατοίκους της πόλης, δήθεν για την ενίσχυση τους προς ασθενή που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας! Προσοχή σε όλους!
Η οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα μας μοιραία εξελίχθηκε και σε κοινωνική. Οι απάτες έχουν γίνει  κάτι συνηθισμένο πια.  
Είναι απίστευτο και όμως αληθινό. Μετά τους  “μαϊμού” εφοριακούς, υπαλλήλους της  ΔΕΗ και του ΙΚΑ, τώρα εμφανίστηκαν οι “μαϊμού” γιατροί και συγκεκριμένα στην πόλη μας.
Συγκεκριμένα, αδύνατος,  καλοντυμένος και ώριμος “κύριος” με γκρίζα μαλλιά περιφέρεται στο Αιγάλεω κρατώντας ιατρική τσάντα και χτυπώντας κουδούνια σπιτιών υποδύεται τον κ. Δημητρίου Γεώργιο, ο οποίος είναι ένα πολύ γνωστό όνομα στην περιοχή μας, τόσο για την ενασχόληση του με τα κοινά του Δήμου μας, όσο και με την ιδιότητά του ως γιατρός- παθολόγος, που διαθέτει μεγάλη απήχηση στο σύνολο των δημοτών μας.
Έτσι λοιπόν, αυτός ο “κύριος”  χρησιμοποιώντας το όνομα του κ. Δημητρίου ζητά από ανυποψίαστους συνδημότες μας  χρήματα για μία δήθεν ασθενή,   που πρέπει απαραιτήτως να μεταβεί στο εξωτερικό για μια σημαντική επέμβαση.
Είναι ενήμερη η αστυνομική διεύθυνση της πόλης μας και προχωρά στις δέουσες ενέργειες.
Από την διεύθυνση της εφημερίδας μας,  εφιστούμε την προσοχή σε όλους τους συμπολίτες μας προς αποφυγή εξαπάτησής τους.

 

 


 

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Κ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

 

 

DIMITRIOU 01



“Θα ήθελα να ενημερώσω όλους τους συνδημότες μας ότι δεν έχω καμία σχέση με τον απατεώνα που χρησιμοποιεί το όνομα μου προσπαθώντας να αποσπάσει χρήματα. Ποτέ δεν θα μπορούσα να φανταστώ ότι μπορεί να συνέβαινε κάτι τέτοιο όμως η ανθρώπινη φαντασία δεν διαθέτει όριο και κάθε φορά μας εκπλήσσει με την εφευρετικότητα της. Να πω στον αγαπητό “συνάδελφο” ότι εάν διέθετε το μυαλό του για εργασία σαφέστατα  θα’ χε καλύτερη τύχη και μέλλον από αυτό που του επιφυλάσσετε τώρα. Είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα που χρησιμοποιεί  το όνομά μου και υπόσχομαι να του κάνω ιδιαίτερα μαθήματα ιατρικής στον Κορυδαλλό.
Θα ήθελα να παρακαλέσω όλους τους συνδημότες μας να είναι πολύ προσεκτικοί και να ενημερώσουν ιδιαίτερα τα ηλικιωμένα μέλη της οικογενείας τους , που είναι και τα πιο ευάλωτα σε τέτοιου είδους απάτες. Παράκληση προς όλους να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε οποιονδήποτε ζητάει χρήματα ακόμα και όταν προφασίζεται ότι θα σας δώσει χρήματα και μην ανοίγετε την πόρτα του σπιτιού σας σε ανθρώπους που δεν γνωρίζετε.
Τέλος  θα ήθελα να ευχαριστήσω τις φιλόξενες στήλες της “ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ” για την άμεση πρόσβαση σε αυτές και την ενημέρωση που παρέχει στους συμπολίτες μας.”

 

Γεώργιος Δ. Δημητρίου
Ειδικός παθολόγος
-τεως Δημοτικός Σύμβουλος
Μέλος ΠΕΔΑ