ΝΔ: ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ;

 

 

 ND 4ada

 

Σε χαμηλούς τόνους, θα λέγαμε, εξελίσσεται ο «αγώνας» στελεχών σε τοπικό επίπεδο, υπέρ κάποιου εκ των τεσσάρων υποψηφίων για την προεδρεία της Νέας Δημοκρατίας.

Η μάχη της συσπείρωσης είναι δύσκολη και γίνεται ακόμα δυσκολότερη, διότι αρκετοί εμφανίζονται αναποφάσιστοι για το ποιον τελικά θα στηρίξουν. Άλλοι, πάλι, επιλέγουν να κρατήσουν τα χαρτιά τους κλειστά και να μην αποκαλύψουν το όνομα του εκλεκτού τους, ενώ κάποιοι είναι δυσαρεστημένοι από τις διαδικασίες εκλογής που έχουν δρομολογηθεί, θεωρώντας ότι η παράταξη θα έπρεπε πρώτα να οδηγηθεί σε συνέδριο.


Πάντως, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες μας, επισήμως Μεϊμαράκη «δαγκωτό», θα ψηφίσει ο Γ. Κάντζος, ο Γ. Γκίκας και ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Δ. Γονιδάκης.


Αγώνα υπέρ της στήριξης του Απ. Τζιτζικώστα, εμφανίζονται να κάνουν στο Αιγάλεω κάποια στελέχη της Β3’ Νομαρχιακής, όπως είναι ο Γκουβίτσας, η πρώην υπεύθυνη των γυναικών κ. Κολαϊτη και ο Π. Στεφανόπουλος, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι Τζιτζικώστα στηρίζει και ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Δ. Μπογράκος και ο Σπ. Ευαγγελάτος.


Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, Γεωργιάδη φέρεται να υποστηρίζει κυρία πρώην Αντιδήμαρχος, ενώ για τον Μητσοτάκη ακόμα δεν έχουμε κάτι σίγουρο.
Στον αντίποδα, στη λίστα με τους αναποφάσιστους κατατάσσεται μέχρις ώρας ο Λ. Παπαγεωργίου, ο οποίος μιλώντας στην «Πόλη μας», εμφανίστηκε αντίθετος με τις δρομολογούμενες διαδικασίες και εξέφρασε την θέση ότι προ της εκλογής προέδρου θα έπρεπε να προηγηθεί συνέδριο για να γίνει απολογισμός και για να συμφωνηθεί η στρατηγική που θα ακολουθήσει το κόμμα. Μάλιστα, σε πιεστικά μας ερωτήματά μας, ποιον προτίθεται να στηρίξει, μας είπε… «Αφού δεν κατεβαίνει ο Καραμανλής, ακόμα δεν έχω αποφασίσει».