Η ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

ZOI ARXIKI 

 

Με βασική ομιλήτρια τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και με θέμα την «άμεση διαγραφή του χρέους» πραγματοποιήθηκε στην πόλη μας εκδήλωση της Λαϊκής Ενότητας Αιγάλεω στην αίθουσα συνεντεύξεων του δημοτικού σταδίου «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης»

Η πρώην πρόεδρος του ελληνικού κοινοβουλίου, αφού κατήγγειλε τις οικονομικές πολιτικές των κυβερνήσεων Παπανδρέου και Σαμαρά αλλά και τα δυο πρώτα μνημόνια, στη συνέχεια επιτέθηκε εναντίον της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

 

 «Σήμερα ο λαός εξουθενώνεται από μια κυβέρνηση που παριστάνει την αριστερή. Το Νοέμβριο του 2012 προσγειώθηκε στη Βουλή ένα πακέτο 870 σελίδων το οποίο αποτελούσε το δεύτερο μνημόνιο και θα έπρεπε να ψηφιστεί με τη μορφή του κατεπειγόντως. Ως αντάλλαγμα από τους δανειστές μας ήταν ότι θα ανοίξει η συζήτηση για το χρέος. Την ίδια αφήγηση κάνει σήμερα και ο κ. Τσίπρας. Φέρνει το τρίτο μνημόνιο με αντάλλαγμα να γίνει μια συζήτηση για το χρέος», είπε.

 

Η πρώην πρόεδρος της Βουλής μίλησε για την επιτροπή αλήθειας του δημοσίου χρέους η οποία συστήθηκε από την ίδια αλλά και για το ποιος φταίει που το ελληνικό κράτος έφτασε στη σημερινή κατάσταση.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο δημοψήφισμα, δηλώνοντας ότι είναι περήφανη που αποφασίστηκε από την Βουλή στην οποία προήδρευε, ενώ σε κάποια στιγμή σήκωσε στα χέρια της το πόρισμα της επιτροπής αλήθειας για το δημόσιο χρέος, λέγοντας με χιούμορ και αφήνοντας όμως αιχμές κατά των πρώην συντρόφων τη στο ΣΥΡΙΖΑ: «Σηκώστε το ψηλά γιατί σε λίγο καιρό θα διανέμεται ως παράνομο υλικό».

 

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν οι πρώην βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή και Γιάννης Σταθάς, οι οποίοι στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου κατέβηκαν με τη ΛΑΕ.

 

 

 

 

 

 

zwh aig01

 

zwh aig02

 

zwh aig03

 

zwh aig04

 

zwh aig05

 

zwh aig06

 

zwh aig07

 

zwh aig08

 

zwh aig09

 

zwh aig10

 

zwh aig11

 

zwh aig12

 

zwh aig13

 

zwh aig14

 

zwh aig15

 

zwh aig16

 

zwh aig17

 

zwh aig18

 

zwh aig19

 

zwh aig20

 

zwh aig21

 

zwh aig22

 

zwh aig23

 

zwh aig24

 

zwh aig26

 

zwh aig27

 

zwh aig28

 

zwh aig25arx