ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ

ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΟΣΣΟΣ

 

 

“Πετύχαμε να δώσουμε στην πόλη μας

την θέση που αξίζει πραγματικά

και συνεχίζουμε!”

Από το 1998, σε πολύ νεαρή ηλικία, ο κ. Βασίλης Βόσσος, εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος Αγίας Βαρβάρας, καταγράφοντας έως σήμερα μια αξιόλογη και ουσιαστική αυτοδιοικητική διαδρομή, όπου έχοντας θέσει ως προτεραιότητες, το καλό της πόλης και των συμπολιτών του, αναδείχθηκε το 2019 Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Βαρβάρας.

Μόνο τυχαία δεν ήταν, η ανάληψη των καθηκόντων της Προεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς σε αυτή την πολυετή παρουσία του στα δημοτικά δρώμενα, αναπόσπαστα στοιχεία της ευγενής προσωπικότητας του, αποτέλεσαν, η συνέπεια του, η σεμνότητα του, η υπευθυνότητα του, αλλά και η συνεχής προσπάθεια του.

Πλέον, μετά από τόση παραγωγική διαδρομή, «όπλο» του μπορεί να χαρακτηριστεί και η εμπειρία.

Σε αυτή την τετραετία από το 2019 ο κ. Βασίλης Βόσσος, ως άμεσος και στενός συνεργάτης του Δημάρχου Αγίας Βαρβάρας, κ. Λάμπρου Μίχου, συνέβαλε και αυτός, σε αυτή την αλλαγή πορείας του Δήμου και την επιστροφή στον δρόμο της ανάπτυξης.

“Σε αυτά τα τέσσερα (4) χρόνια με τον Δήμαρχο κ. Λάμπρο Μίχο στο τιμόνι του Δήμου, όπου πραγματικά κάναμε αγώνα, πετύχαμε να δώσουμε στην πόλη μας την θέση που αξίζει και συνεχίζουμε για τη νέα θητεία με περισσότερη ορμή, δύναμη και αποφασιστικότητα για να πετύχουμε ακόμη περισσότερα προς όφελος των συμπολιτών μας. Είτε στην μάχη της καθημερινότητας, είτε σε πεδίο άμεσων έργων και παρεμβάσεων, αλλά και των σχεδίων με πιο μακρόπνοο ορίζοντα, είμαστε εδώ και αγωνιζόμαστε για μια σύγχρονη και φιλική πόλη, που θα σέβεται τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πολιτών της, αλλά και θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για ένα καλύτερο μέλλον», τόνισε ο κ. Βόσσος και συμπλήρωσε:

 

«Μπορώ και σας κοιτώ στα μάτια και ζητώ για μία ακόμη φορά την στήριξη και την ανανέωση της εμπιστοσύνη σας προς το πρόσωπο μου σε αυτές τις εκλογές. Γιατί η πορεία προς το μέλλον δεν μπορεί και δεν πρέπει να ανασχεθεί. Γιατί ο Δήμαρχος Λάμπρος Μίχος είναι η συνέχεια που αξίζουμε.

Η ενασχόληση με τα αυτοδιοικητικά δρώμενα και τις εκλογές, είναι μία συναρπαστική διαδικασία, ιδιαίτερα για τους ανθρώπους που θέλουν να ασχοληθούν ουσιαστικά, για να προσφέρουν στον τόπο τους, αλλά συγχρόνως μια διαδικασία ιδιαίτερα επίπονη και κουραστική. Προσωπικά, επειδή προέρχομαι από τον χώρο του αθλητισμού, καθώς υπήρξα πρωταθλητής στον στίβο, αποκόμισα το μεγαλύτερο μάθημα μου, που ήταν η καλλιέργεια επιμονής και σκληρής δουλειάς, στοιχεία που επέδειξαν ότι δεν πρέπει να εγκαταλείπω την μάχη και την προσπάθεια. Τα παραπάνω ήταν και είναι τα εφόδια μου για αυτή την πολυετή ενασχόληση μου με τα κοινά της πόλης μας, που μαζί με την έμφυτη αγάπη για τις γειτονιές μας, με οδηγούν αδιαμφισβήτητα να είμαι στο πλευρό του Δημάρχου κ. Λάμπρου Μίχου, συνεχίζοντας ακάθεκτοι την εργώδη προσπάθεια για την Αγία Βαρβάρα και τους ανθρώπους της, έτσι ώστε να είναι Πρώτη Ξανά».