ΣΤΟ 91΄ ΓΛΙΤΩΣΕ ΤΟ ΚΑΖΟ Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

 

 

Από το… κάζο της σεζόν την γλίτωσε ο Διαγόρας Αιγάλεω, ο οποίος με γκολ στο 91΄ νίκησε τελικά με 2-1 εκτός έδρας τον ουραγό Αία Αθηνών για την 7η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ΄ Αθήνας. Η ομάδα της πόλης μας για μία ακόμη φορά σπατάλησε ένα ημίχρονο, όπου ναι μεν είχε πολλές και κλασσικές ευκαιρίες, αλλά δεν έφτανε αυτό, τελικά πήγε στα αποδυτήρια στην διακοπή του ημιχρόνου, έχοντας μείνει και πίσω στο σκορ από γκολ που δέχθηκε στο 20΄ (1-0). Στο β΄ ημίχρονο ο Διαγόρας συνέχισε στο ίδιο τέμπο, έχοντας δηλαδή την καθολική πρωτοβουλία των κινήσεων και χάνοντας πάλι ένα… μάτσο ευκαιρίες για να φτάσουμε στο 86΄. Τότε ο Βιδάκης με ωραία προσωπική ενέργεια και πλασέ ισοφάρισε σε 1-1, ενώ στο 91΄ έπειτα από κόρνερ και σύγχυση στα καρέ του Αία, ο Αλέξανδρος Μαρτίνος γύρισε την μπάλα και ο Μπίρης την έσπρωξε για να «γράψει» το τελικό 1-2,… ανακουφίζοντας όλη την ομάδα του.
Έπειτα από 7 αγωνιστικές ο Διαγόρας Αιγάλεω είναι στην 4η θέση με 13 βαθμούς έχοντας 4 νίκες, μία (1) ισοπαλία, 2 ήττες και τέρματα 13-10.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ: Στρουμπούλης, Μανίκας (75΄ Λέζος), Σταυράτης, Μαρτίνος Αλ., Μπίρης, Γεωργούλης, Κοτζαμανίδης (70΄ Λαμπιτσάκης), Βαβύλης (46΄ Καραγεώργος), Ζαχαριάς (80΄ Καρανικόλας), Σγαντσός, Βιδάκης.