ΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΝΙΚΗ

 

ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΟΡΑ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

BIR18B arxiki

 

 

Έπειτα, πάλι από ένα… χλιαρό αγωνιστικά 1ο ημίχρονο και ενώ χρειάστηκε να μείνει πίσω στο σκορ, ο Διαγόρας Αιγάλεω… «ξύπνησε» στο τελευταίο 25λεπτο και κατάφερε να φτάσει στην εντός έδρας νίκη με 3-1 επί του Φοίνικα Καλλιθέας για την 6η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ.
Το α΄ ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ (0-0) και στο 52΄ οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν (0-1) έπειτα από λάθος στην άμυνα του Διαγόρα. Ο προπονητής του γηπεδούχου, Τάσος Χατζής, προχώρησε σε αλλαγές δίνοντας περισσότερους επιθετικούς προσανατολισμούς στην ομάδα του, ο Φοίνικας έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής στο 66΄, και από εκεί και έπειτα η ομάδα της πόλης μας τα έδωσε όλα για όλα. Στο 76΄ με πέναλτι – έπειτα από χέρι - που εκτέλεσε εύστοχα ο Μάκης Σγαντσός (φώτο δεξιά) σημειώθηκε το 1-1, ενώ στο 77΄ ο νεαρός Λαμπιτσάκης (μεσαία φώτο) επιχείρησε σέντρα – σουτ, η μπάλα βρήκε σε αντίπαλο και κατέληξε στα δίχτυα των φιλοξενούμενων (2-1). Στο 88΄ ο Μπίρης (φώτο αριστερά) με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-1.
Έπειτα από 6 αγωνιστικές ο Διαγόρας Αιγάλεω έχει 10 βαθμούς με 3 νίκες, μία (1) ισοπαλία, 2 ήττες και τέρματα 11-9. Την επόμενη αγωνιστική (7η) ο Διαγόρας παίζει εκτός έδρας με τον ουραγό Αία Αθηνών.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ: Στρουμπούλης, Μαρτίνος Αλ, Σταυράτης (46΄ Μανίκας), Μπίρης, Αρβανιτάκης, Γεωργούλης, Κοτζαμανίδης (69΄ Λαμπιτσάκης), Βαβύλης (59΄ Καραλάκος), Ζαχαριάς (75΄ Καρανικόλας), Σγαντσός, Βιδάκης.