ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ 2023-2024

Η ΝΕΑΝΙΚΗ ΑΠΕ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΟΥΝΑΔΗ


 

Ολοκληρώθηκε το επίσημο αγωνιστικό πρόγραμμα της σεζόν 2023-2024 στο πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Α΄ ΕΠΣΑ, όπου η νεανική ΑΠΕ Αγία Ελεούσα του Νίκου Κουνάδη, στον τελευταίο αγώνα της 30ης αγωνιστικής, το απόγευμα του Σαββάτου 20 Απριλίου 2024, ήρθε ισόπαλη χωρίς σκορ (0-0) με την ιστορική Δόξα Βύρωνος στο γήπεδο «Ριμινίτικα» της Αγίας Βαρβάρας.

Με θετικό πρόσημο, επιτυχημένη δηλαδή, και η φετινή σεζόν – όπως και η περασμένη - για την ιστορική ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, με πολλά νέα πρόσωπα και νέα παιδιά, όπου η ομάδα της πόλης μας κατέλαβε την 5η θέση.

ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Ρούμπας, Δαρδανός, Τεπετίδης, Μίχας, Μαθιούδης, Γκουτίδης, Ξυνογαλάς (60' Καραδήμας), Αρχανιωτάκης, Βάσος (80' Κωνσταντόπουλος), Παπαδόπουλος Κ., Χατζηροδίτης (69' Μπάκας)

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ: Τζίνας, Τζάρτζαλος, Βουτάς, Χαλβαντζής, Βακερλής, Γεωργαμλής, Κουτσαυτίκης (88' Παραπονιάρης), Πεχιβανίδης, Πλούμης, Μανώλης (84' Τσαουρδάς), Γκιόκα (73' Δούνα)

 


 

Πρωταθλήτρια από τον 2ο όμιλο της Α΄ ΕΠΣΑ αναδείχθηκε η Νέα Ιωνία, που θα λάβει μέρος στα μπαράζ της ΕΠΟ για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική.

Υποβιβάστηκαν στην Β΄ ΕΠΣΑ, Άγιος Ιερόθεος, Μελίσσια και Πεύκη.

Μπαράζ παραμονής και διαβάθμισης με ομάδες του 1ου ομίλου της Α΄ Αθήνας, θα παίξουν ο Απόλλων Χαλανδρίου και οι Άγιοι Ανάργυροι.