…35άρισε ο προπονητής της Αγίας Ελεούσας

Νίκος Κουνάδης!

 

 

Την εντός έδρας νίκη με 3-1 επί των Μελισσίων για την 28η αγωνιστική στον 2ο όμιλο της Α΄ ΕΠΣΑ, πανηγύρισε, χθες το απόγευμα Σαββάτου 7 Απριλίου 2024, στο γήπεδο “Ριμινίτικα” της Αγίας Βαρβάρας, η γηπεδούχος Αγία Ελεούσα του Νίκου Κουνάδη.

Ήταν το 75ο ματς του Νίκου Κουνάδη στον πάγκο της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα σε επίπεδο πρωταθλήματος Α΄ ΕΠΣΑ από τον Σεπτέμβριο του 2020 (είναι για 4η σερί σεζόν στον σύλλογο), που με αυτό το αποτέλεσμα συμπλήρωσε τις 35 νίκες, ενώ έχει ακόμη 20 ισοπαλίες και 20 ήττες. Το ποσοστό των νικών είναι 46,66%, ενώ ισοπαλίες και ήττες, βρίσκονται στο 26,66%.

Αυτή η νίκη του νεανικού συνόλου της Αγίας Ελεούσας διατήρησε την ομάδα στην 5η θέση της βαθμολογίας, δύο (2) αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου, ενώ αντίθετα, τα Μελίσσια πρέπει να δώσουν υπέρ πάντων αγώνα για να διατηρηθούν στην κατηγορία.

Στο 3΄ ο Ξυνογαλάς πέτυχε το 1-0 και οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν (1-1) με τον Παπακωνσταντίνου στο 40΄. Στην επανάληψη, ο Γκουτίδης έκανε το 2-1 στο 57΄, ενώ στο 90΄ ο 18χρονος Χατζηροδίτης “έγραψε” το τελικό 3-1, σημειώνοντας το 5ο γκολ του την φετινή περίοδο, και φτάνοντας σε απόσταση… βολής, από τους πρώτους σκόρερ του συλλόγου, Καραδήμα, Μπίκο και Βάσσο, που μοιράζονται την κορυφή έχοντας έξι (6) γκολ ο καθένας.

Ήταν η 6η φετινή εντός έδρας νίκη της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, που ακόμη, μέσα στα Ριμινίτικα έχει 4 ισοπαλίες, 4 ήττες και τέρματα 21-16, ενώ, αντίθετα, εκτός έδρας τα πάει καλύτερα, με στατιστικό 7 νικών, 5 ισοπαλιών, 2 ηττών και τέρματα 19-14.

Αν η ΑΠΕ είχε καλύτερο στατιστικό εντός, σίγουρα θα είχε… καβατζάρει την 4η θέση, ενώ ίσως ήταν και ακόμη παραπάνω! Αλλά, όπως ξέρουμε, με τα «Αν» θα ήμασταν πολύ ψηλά, ενώ παράλληλα, μην ήμεθα και πλεονέκτες… Έχει κατορθώσει πολλά, το φετινό νεανικό σύνολο του Νίκου Κουνάδη. Επτά (7) εκτός έδρας νίκες και μόλις δύο (2) ήττες μακριά από την Αγία Βαρβάρα, έχουμε πολλά χρόνια να δούμε…

ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Ρούμπας, Ξυνόγαλας (59′ Αρχανιωτάκης), Μπίκος, Μαθιούδης, Τεπετίδης, Κ. Παπαδόπουλος (59′ Μπάκας), Γκουτίδης, Καραδήμας (65′ Ι. Παπαδόπουλος), Κοπανάς (46′ Βάσσος), Μπαριάμι (46′ Χατζηροδίτης)

ΜΕΛΙΣΣΙΑ: Κωνσταντέλος, Μαράνος, Δαρδαμάνης (50′ Παπαχρήστος), Ζαμάνης, Τιμολέων, Γούλας, Κούκουρας (69′ Πρόβατος), Μιχαλέας (50′ Κολιός), Γλογοβίτης, Φούντας, Παπακωνσταντίνου