"ΒΟΜΒΕΣ" ΜΕ ΠΑΣΣΑ, ΜΟΥΚΕΑ, ΛΟΪΖΙΔΗ, ΚΟΚΚΙΝΑΡΑ Ο Α.Ο. ΑΙΓΑΛΕΩ

 

Πολύ δυναμικά συνεχίζει το Αιγάλεω στο μεταγραφικό παζάρι ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στην Α΄ Αθήνας και η διοίκηση υπό τον πρόεδρο κ. Γιάννη Παλτόγλου, έκανε πριν από λίγο γνωστούς τους τέσσερις παίκτες, οι οποίοι συμφώνησαν και σήμερα το απόγευμα υπογράφουν τα δελτία τους με την ιστορική ομάδα της πόλης μας. Πρόκειται για τους Αγησίλαο Πασσά (φώτο αριστερά), Άγγελο Μουκέα (φώτο δεξιά), Αλέξη Λοϊζίδη και Νίκο Κοκκιναρά. Μεταγραφές επιπέδου, οι οποίες δείχνουν ότι ο πήχης μπήκε πολύ ψηλά και τη νέα περίοδο το Σίτι θα είναι πανίσχυρο. Άλλωστε οι διοικούντες τον σύλλογο είχαν τονίσει την προηγούμενη εβδομάδα ότι θα αποκτηθούν παίκτες με εμπειρία.

Πιο συγκεκριμένα. Ο Αγησίλαος Πασσάς είναι 32 ετών, αγωνίζεται ως καθαρόαιμος επιτελικός μέσος και έχει τεράστια εμπειρία σε όλα τα εθνικά πρωταθλήματα από την Α΄ Εθνική, καθώς έχει παίξει σε Καλλιθέα, Ιωνικό, Εθνικό Αστέρα, Βέροια, Καλαμάτα, Θύελλα Ραφήνας, ενώ πέρυσι ήταν ο "ενορχηστρωτής" της Αγίας Παρασκευής. Η πορεία του Πασσά τα λέει όλα και σίγουρα η παρουσία του θα δώσει άλλη ποιότητα στην ομάδα.

Στο Αιγάλεω ανήκει ο έμπειρος τερματοφύλακας Άγγελος Μουκέας, ο οποίος είναι 30 ετών και έχει αξιοσημείωτη καριέρα στις εθνικές κατηγορίες έχοντας περάσει από Προοδευτική, Αστέρα Τρίπολης, Εθνικό Αστέρα, Ηλυσιακό, Νικολακάκη και Δόξα Βύρωνα. Εγγύηση και με το παραπάνω κάτω από τα γκολπόστ.

Επίσης στο Αιγάλεω υπογράφει και ο 29χρονος έμπειρος μέσος Αλέξης Λοϊζίδης, που επί σειρά ετών ήταν βασικό στέλεχος σε Ιωνικό, Ατρόμητο Πειραιά και Κερατσίνι. Πολυεργαλείο ο Λοϊζίδης, λένε όσοι τον έχουν δει στο γήπεδο.

Τέλος, το απόγευμα υπογράφει και ο 22χρονος επιθετικός Νίκος Κοκκιναράς από το Α.Ο. Καλαμάκι, όπου ήταν τα τελευταία τρία χρόνια πρώτος σκόρερ της ομάδας με 23, 17 και 18 γκολ αντίστοιχα. Ο Κοκκιναράς, που έχει περάσει και ένα φεγγάρι από τον Άλιμο, έχει την ευκαιρία για το κάτι παραπάνω.

Να σημειωθεί ότι την προηγούμενη εβδομάδα το Αιγάλεω είχε ανακοινώσει την απόκτηση των νεαρών Πλατανίτη από την Α.Ε. Αιγάλεω, Ασημακούλα, Ευθυμιόπουλου από τον Θεμιστοκλή Αιγάλεω, των αδελφών Νίκο και Θανάση Αβάσταγου από το Καλαμάκι, καθώς και τον Αφρασιλοάϊε από ομάδα της Ρουμανίας.

Οι μεταγραφές δεν σταματούν, όμως, εδώ και εντός των επομένων ημερών θα ανακοινωθούν και άλλες μεταγραφές πρώτης γραμμής... στοιχείο που αποδεικνύει ότι ο Γιάννης Παλτόγλου και οι συνεργάτες του κάνουν τα πάντα για να είναι το Αιγάλεω ένα επίπεδο παραπάνω από τους άλλους...!!!