Ο Α.Ο. ΑΙΓΑΛΕΩ ΒΡΑΒΕΥΕΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ


Φιλοσοφία της νέας διοίκησης του Α.Ο. Αιγάλεω είναι όλα τα τμήματα της ομάδας να αποτελούν μία μεγάλη αθλητική οικογένεια. Πριν από λίγες μέρες το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του συλλόγου πανηγύρισε μία σπουδαία και μεγάλη επιτυχία, καθώς ανέβηκε στην Α2 Εθνική κατηγορία βόλεϊ, γεγονός που σκόρπισε χαρά και υπερηφάνεια σε όλα τα μήκη και πλάτη της πόλης.
Με απόφαση της διοίκησης του Α.Ο. Αιγάλεω, αύριο το απόγευμα στις 4.30 μ.μ. στο δημοτικό στάδιο της πόλης και λίγο πριν την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα Αιγάλεω – Κερατσίνι, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των μπαράζ της ΕΠΟ για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική, η διοίκηση και το ποδοσφαιρικό τμήμα θα βραβεύσουν την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Α.Ο. Αιγάλεω για την άνοδο της και όλοι οι φίλοι της ομάδας και της πόλης πρέπει να είναι εκεί για να χειροκροτήσουν τις πρωταθλήτριες γυναίκες και να υποστηρίξουν σθεναρά τον Α.Ο. Αιγάλεω στο δύσκολο παιχνίδι με το Κερατσίνι, όπου οι «κυανόλευκοι» επιστρέφουν μετά την τιμωρία της έδρας τους.
Στις τάξεις της ομάδας υπάρχει πίστη για την νίκη, ενώ η διοίκηση από την δική της πλευρά παρά τα όσα γίνονται εναντίον της ομάδας, συνεχίζει να δίνει της δική της μάχη. Οι διοικούντες τον σύλλογο τονίζουν ότι οι ενστάσεις για τον εκτός έδρας αγώνα με το Ηράκλειο, που θα εκδικασθούν την προσεχή Τετάρτη ή, Πέμπτη, δεν έγιναν για τα μάτια του κόσμου και σε μια ευνομούμενη χώρα όπου η κυβέρνηση κάνει λόγο για ριζική αλλαγή στον χώρο του ποδοσφαίρου, εννοείται ότι όταν υπάρχει σοβαρός τραυματισμός αθλητή από κροτίδα (τερματοφύλακας Τσαϊλάκης του Αιγάλεω στον αγώνα με το Ηράκλειο), τότε τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Στο Αιγάλεω πιστεύουν ότι με τα αδιάσειστα στοιχεία που έχουν καταθέσει, η ομάδα πρέπει να κερδίσει τον αγώνα και να τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμών το Ηράκλειο. Για αυτό και θεωρούν ότι η υπόθεση άνοδος δεν έχει τελειώσει, για αυτό και είναι αποφασισμένοι να φτάσουν όσο πιο ψηλά μπορούν.
Μετά τις ενστάσεις στην ΕΠΟ, η διοίκηση έχει στείλει επιστολή στον Υπουργό Αθλητισμού κ. Κοντονή, συνάντησε την διοίκηση της ΚΕΔ στα γραφεία της ΕΠΟ όπου επικεντρώθηκε στα τραγικά λάθη και παραλείψεις του Καρδιτσιώτη διαιτητή Τίκα, ενώ χθες το μεσημέρι ο Πρόεδρος της ομάδας κ. Γιάννης Παλτόγλου ενημέρωσε κατ’ ιδίαν τον Δήμαρχο της πόλης μας κ. Δημήτρη Μπίρμπα και επίκειται ραντεβού του κορυφαίου παράγοντα της ομάδας με τον Υπουργό μέσα στις επόμενες μέρες.
Όσο αφορά τον αυριανό αγώνα με το Κερατσίνι, η ομάδα του Αιγάλεω εκτός από τον τιμωρημένο Τζανετάκο δεν αντιμετωπίζει κανένα άλλο πρόβλημα και θέλει μόνο τη νίκη. Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Δασκαλόπουλος του συνδέσμου Κορινθίας, με βοηθούς τους Πετρόπουλο, Αναστόπουλο, από τον σύνδεσμο Αρκαδίας.
Η διοίκηση της ομάδας καλεί όλους τους συμπολίτες μας και φίλους του Αιγάλεω να δώσουν βροντερό παρόν σε αυτή την συνάντηση.