ΣΥΝΑΝΤΑΕΙ ΜΠΙΡΜΠΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΕ ΚΟΝΤΟΝΗ Ο ΠΑΛΤΟΓΛΟΥ


Βράζουν στον ΑΟ Αιγάλεω για τον πόλεμο που δέχεται η ομάδα της πόλης μας στην διαδικασία των μπαράζ της ΕΠΟ για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική και είναι αποφασισμένοι να φτάσουν το θέμα όσο πιο ψηλά γίνεται. Το Αιγάλεω βρίσκεται στο στόχαστρο και το αποκορύφωμα συνέβη στον εκτός έδρας αγώνα της προηγούμενης Τετάρτης με το Ηράκλειο. Ο διαιτητής Τίκας από την Καρδίτσα, έπρεπε να διακόψει οριστικά την συνάντηση εις βάρος των γηπεδούχων του Ηρακλείου, έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό στα μάτια με κροτίδα του τερματοφύλακα Τσαϊλάκη (μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο) του Αιγάλεω. Αντί για αυτό, συνέχισε τον αγώνα και μάλιστα στο φύλλο αγώνα (άκουσον, άκουσον…!!!), έγραψε ότι η κροτίδα ρίχτηκε έξω από το γήπεδο προς την εστία του Αιγάλεω. Τον ισχυρισμό του διαιτητή «αποκρούει» εύκολα η έκθεση της αστυνομίας (στοιχείο στο οποίο στηρίζονται οι ενστάσεις του Αιγάλεω), η οποία αναφέρει ότι εντός του γηπέδου και από την πλευρά όπου υπήρχαν οπαδοί του Ηρακλείου έπεσαν σε όλη την διάρκεια της συνάντησης 7 κροτίδες, φωτοβολίδες και μάλιστα έχει επισημανθεί ότι έγινε και χρήση ειδικού πιστολιού για τα παραπάνω αντικείμενα. Μάλιστα η κροτίδα που τραυμάτισε τον Τσαϊλάκη προήλθε έπειτα από χρήση του ειδικού πιστολιού.
Στον ΑΟ Αιγάλεω έπειτα από όλα αυτά τα αίσχη που έχει συναντήσει η ομάδα αυτές τις τέσσερις αγωνιστικές και ειδικά για ότι συνέβη στον αγώνα με το Ηράκλειο, δεν μένουν με σταυρωμένα τα χέρια και είναι αποφασισμένοι να φτάσουν το θέμα όσο πιο ψηλά γίνεται. «Κάνουν λάθος που μας βλέπουν ως πρόβατα επί σφαγή. Εμείς παίζουμε με καθαρά χαρτιά και δεν μπορούν να μας ακουμπήσουν. Είναι λάθος που μας υποτιμούν και θα μας βρουν μπροστά τους. Εμείς θέλουμε ισονομία και το εννοούμε», αναφέρουν κύκλοι προσκείμενοι στην διοίκηση.
Ήδη το Αιγάλεω, πέρα από τις καταγγελίες για τις διαιτησίες στις προηγούμενες συναντήσεις, έχει καταθέσει ενστάσεις στην ΕΠΟ για τον αγώνα με το Ηράκλειο, όπου ζητάει να του κατοχυρωθεί ο αγώνας και να επιβληθούν όλες οι νόμιμες κυρώσεις στο Ηράκλειο (αφαίρεση βαθμών) σύμφωνα με την κείμενη αθλητική νομοθεσία σχετικά με τον σοβαρό τραυματισμό του Τσαϊλάκη, στοιχεία που καταστρατηγήθηκαν από τον διαιτητή Τίκα.
Σε λίγη ώρα από τώρα, στις 2.30 μ.μ το μεσημέρι, ο πρόεδρος της ομάδας κ. Γιάννης Παλτόγλου έχει συνάντηση στο Δημαρχείο του Αιγάλεω με τον Δήμαρχο της πόλης κ. Δημήτρη Μπίρμπα, προκειμένου να τον ενημερώσει για τα όσα έχουν συμβεί, ενώ το Αιγάλεω έχει ζητήσει συνάντηση κορυφής με τον Υπουργό Αθλητισμού κ. Γιώργο Κοντονή για να του παραθέσει τα όσα έχουν συμβεί. «Αν χρειαστεί θα φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Η αδικία κατά της ομάδας έχει περάσει κάθε όριο και αυτό δεν θα μείνει έτσι…», τονίζουν οι ίδιοι κύκλοι.