Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΙΡΤΙΡΑΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΩΣΕ

ΑΛΛΑ… ΙΤΑΛΙΚΑ ΤΗΝ ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

 

Και χθες, αργά, το απόγευμα Πέμπτης 16 Νοεμβρίου 2023, η πλατεία «ΛΕΛΑΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ» στο Αιγάλεω,… βάφτηκε για ακόμη μία φορά γαλάζια, καθώς ο Πρόεδρος του ερασιτέχνη ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΟ και Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, κ. Αντώνης Τιρτιράκης, δεξιώθηκε σύσσωμο το πολυπληθές ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας.

Σε μια γευστική συνάντηση, στο περιθώριο των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ιστορικής ομάδας της πόλης μας, που λαμβάνει μέρος στο πρωτάθλημα του Νοτίου Ομίλου της SUPER LEAGUE 2, ο κ. Τιρτιράκης, υποδέχθηκε στο κατάστημα εστίασης συμφερόντων του, το περίφημο “Pepper Moon” με την εξαίσια ιταλική κουζίνα, τα μέλη της διοίκησης με επικεφαλής τον Πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Κωνσταντίνο Τσικρικά, όλο το προπονητικό τιμ και σύσσωμο το έμψυχο ποδοσφαιρικό δυναμικό της ΠΑΕ.

Όλοι τους, έτυχαν της άρτιας αιγαλιώτικης φιλοξενίας του κ. Αντώνη Τιρτιράκη, και απόλαυσαν τις γνήσιες ιταλικές γεύσεις του περίφημου “Pepper Moon”, σε στιγμές …αποφόρτισης, όπου επιβεβαιώθηκε παράλληλα, το άριστο κλίμα που υφίσταται εντός ομάδας, ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος.