ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΜΕ ΝΙΚΗ

ΓΙΑ ΤΟ “ΑΙΓΑΛΕΩ Β” ΣΤΗΝ Γ΄ ΕΠΣΑ

 

 

Με νίκη ξεκίνησε το “Αιγάλεω Β” τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις του (1η αγωνιστική) στη νέα διοργάνωση (αναπτυξιακό ομάδων Β) της Γ΄ κατηγορία ΕΠΣΑ για την σεζόν 2023-2024.

Το Σίτι, με παίκτες από της ακαδημίες του Αιγάλεω ΑΟ, και τον Θωμά Μακρή στον πάγκο του (και την επιμελητεία του Κώστα Διάλλα), το πρωί της Κυριακής 22 Οκτωβρίου 2023, νίκησε εκτός έδρας, στο γήπεδο Αγίων Αναργύρων, με 5-0, την αντίστοιχη ηλικιακή ομάδα της τοπικής Ελπίδας.

Το σκορ (0-1) άνοιξε ο Καντεράκης στο 8΄, ακολούθησε χατ-τρικ από τον Ζαχαράκη (30΄, 40΄, 45΄), ενώ το τελικό 0-5 διαμόρφωσε ο Μανιφάβας στο 70΄.

Διαιτητής ο Αντωνόπουλος με βοηθούς τους Λαμποβιτιάδη και Ανδρέου.

ΕΛΠΙΔΑ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ: Ιωάννου, Παπαδάκης, Πανόπουλος, Μπουζαλάκος, Μπεκιράϊ, Παπουτσής, Κουλτούκης, Γιατράς, Ντέκας, Μπαϊρακτάροβ, Μπαρκονίκος. Αγωνίστηκαν επίσης οι Ροκάνα, Ρουμπής, Φρούκου, Πέτρου

ΑΙΓΑΛΕΩ: Συμεωνίδης, Κοκκάλας, Καρακωνστάντογλου, Ανδριώτης, Τσανάϊ, Γιατράς, Βελτσάνις, Νικολάου, Ζαχαράκης, Γιαννίκος, Καντεράκης. Έπαιξαν και οι Μανιφάβας, Κωνσταντόπουλος, Βανδώρος, Γιαννόπουλος, Κολάγκι, Φωτόπουλος