ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ ΚΑΙ ΣΥΒΕΠΑΠ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΚΗ ΑΛΕΞΙΟΥ

ALEXEX

 

 

Από τους διαχρονικά πιστούς «στρατιώτες» της ποδοσφαιρικής ομάδας του Αιγάλεω, ο παράγοντας Νίκος (Λάκης) Αλεξίου, με την είδηση της απώλειας του, να σκορπίζει θλίψη στην πόλη μας. Ένα ακόμη χτύπημα της μοίρας, καθώς πριν λίγους μήνες, τον Δεκέμβριο του 2022, είχε φύγει από την ζωή η σύζυγος του Ρούλα.

Ανακοινώσεις (Σάββατο 22 Ιουλίου 2023) για την απώλεια του Λάκη Αλεξίου, εξέδωσαν η ΠΑΕ Αιγάλεω και οι Βετεράνοι (ΣΥΒΕΠΑΠ) του Σίτι.

 

 

AIGDDD

 

 

 

Η ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

«Καλό ταξίδι Λάκη

Η ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ 1931 εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του Νίκου («Λάκη») Αλεξίου, που «έφυγε» από τη ζωή.

Ο Λάκης Αλεξίου διετέλεσε κατά το παρελθόν και σε δύσκολες εποχές, διοικητικός παράγοντας της ομάδας μας υπηρετώντας την πιστά και με ανιδιοτελή αγάπη, βάζοντας έτσι και το δικό του «λιθαράκι» στην ένδοξη ιστορία του Αιγάλεω.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…».

 

 

ALEXMESS

 

 

Ο ΣΥΒΕΠΑΠ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

«Το Δ.Σ. και όλα τα μέλη του Συνδέσμου μας εκφράζουν την βαθιά τους λύπη για την απώλεια του επί πολλές δεκαετίες ανιδιοτελούς πρώην διοικητικού παράγοντα του Αιγάλεω ΑΟ Νίκου ("Λάκη") Αλεξίου. Απευθύνουμε θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του και ευχόμαστε καλή Ανάπαυση στην ψυχή του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα».

 

 

MAMOK