ΑΝΤΙΟ “ΛΕΑΟ” ΜΕΤΑ ΑΠΟ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ

LEAOOK

 

 

Τέλος εποχής και για τον Πέτρο Κωνσταντινίδη (γνωστός και ως “Λεάο” στην πόλη μας) στην ΠΑΕ Αιγάλεω, έναν από τους πιο στενούς συνεργάτες της οικογένειας Παλτόγλου, όλα αυτά τα 8 χρόνια που βρέθηκαν στο τιμόνι του ιστορικού συλλόγου.

Μετά την ανακοίνωση της οικογένειας Παλτόγλου για την αποχώρηση τους με την διοικητική – ιδιοκτησιακή αλλαγή σελίδας στην ΠΑΕ, πριν λίγα 24ωρα, ο Πέτρος Κωνσταντινίδης, που τα τελευταία έτη είχε καθήκοντα Γενικού Αρχηγού, υπέβαλε την παραίτηση του.

 

Ο Πέτρος Κωνσταντινίδης στην γραπτή δήλωση του αναφέρει:

 

«Όλα τα ωραία λένε κάποτε έχουν ένα τέλος. Έτσι και εγώ, μετά από 8 χρόνια, έφθασε η ώρα να αποχωριστώ την «φρεγάτα» που λέγεται ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ CITY 1931.

Ήταν μεγάλη μου τιμή που ήμουνα συνοδοιπόρος σ’ αυτό το όμορφο ταξίδι των τελευταίων 8 χρόνων. Από τα τοπικά, έως την Super League 2.

Το ταξίδι μου ξεκίνησε όταν ο αδελφικός μου φίλος, Γιώργος Σουρλής, με έφερε στην ομάδα ως βοηθό του. Τον ευχαριστώ πολύ για όλα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω διοικητικούς, προπονητικό team, ποδοσφαιριστές και φροντιστές για την όμορφη περιπέτεια που ζήσαμε μαζί. Ευχαριστώ πολύ τον αδελφικό μου φίλο, Αντώνη Τιρτιράκη, αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ, που ήταν πάντα δίπλα μου.

Ευχαριστώ πολύ τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ κύριο Ιωάννη Παλτόγλου. Για εμένα θα είναι πάντοτε ο κυρ Γιάννης με πολύ αγάπη και σεβασμό στο πρόσωπο του.

Θέλω να αναφερθώ ιδιαίτερα στον αδελφό μου, Άρη Παλτόγλου, μεγαλομέτοχο της ομάδος μας. Τον ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου και που είναι δίπλα μου στις προσωπικές περιπέτειες της ζωής μου.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο της ομάδος μας για αυτά τα όμορφα 8 χρόνια και ειδικά τα τελευταία 2 χρόνια που είναι δίπλα μου ηθικά και ψυχολογικά στο θέμα υγείας του παιδιού μου.

ΥΓ. Εύχομαι στην καινούργια διοίκηση καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει και όλα να πάνε καλά για την ομάδα μας.

Κλείνοντας εύχομαι σε όλον τον κόσμο υγεία και πίστη!!!»

 

 

ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ 1931: «Λεάο» σ' ευχαριστούμε για όλα

 

«Η ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ 1931 ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Γενικό Αρχηγό της ομάδας, Πέτρο Κωνσταντινίδη, μετά από την παραίτηση που υπέβαλε.

Η διοίκηση ευχαριστεί θερμά τον Πέτρο Κωνσταντινίδη για την άψογη συνεργασία και τα όσα πρόσφερε κατά την 8ετή παρουσία του στην ομάδα και του εύχεται ολόψυχα κάθε επιτυχία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Ο «Λεάο» αποτελεί κομμάτι της ιστορίας του Αιγάλεω και ένα «ευχαριστώ» μοιάζει ιδιαίτερα «φτωχό» για όλες τις όμορφες, αλλά και δύσκολες στιγμές που ζήσαμε μαζί τα τελευταία 8 χρόνια».

 

 

NECTΟΚ

 

 

 

 

 

Ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

 

 

PETROKM

 

Ο Πέτρος Κωνσταντινίδης – Λεάο για την παλιά ποδοσφαιρική φουρνιά της πόλης – ήρθε στο Αιγάλεω το καλοκαίρι του 2015 ως άμεσος συνεργάτης – βοηθός προπονητή του Γιώργου Σουρλή.

Από τότε, ο Κωνσταντινίδης, διετέλεσε, υπηρεσιακός προπονητής, βοηθός προπονητή, όπως και Γενικός Αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος, ειδικά στις τέσσερις (4) τελευταίες σεζόν, που η ομάδα αγωνίστηκε στα πρωταθλήματα της FOOTBALL LEAGUE και SUPER LEAGUE 2.

Ο Πέτρος Κωνσταντινίδης γεννήθηκε το 1973 και ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στην αγαπημένη του Ιεράπολη.

Στην ίδια ομάδα, αργότερα, ήταν Γενικός Αρχηγός, ενώ στην συνέχεια ήταν βοηθός προπονητή του Γιώργου Στολίγκα στον Ήφαιστο Περιστερίου.

Ακόμη, διετέλεσε, Γενικός Αρχηγός στην Ελλάς Ποντίων επί προπονητή Λουκά Κάλλα - όταν οι Πόντιοι πήραν την άνοδο για την Δ΄ Εθνική - Τεχνικός Διευθυντής και προπονητής του Παννεμεατικού (πανηγυρίζοντας άνοδο) στην ΕΠΣ Κορινθίας, και πριν τον ερχομό του στο Αιγάλεω το 2015, ήταν για δύο (2) σεζόν βοηθός προπονητή του Τάκη Αγγελάκη στην Ελλάς Ποντίων στο πρωτάθλημα της Α΄ Πειραιά.

Ως υπηρεσιακός προπονητής στο Σίτι, ο Πέτρος Κωνσταντινίδης, κάθισε στον πάγκο της ομάδας στις 5 Ιουνίου 2016 - αντικαθιστώντας τον ασθενή Γιώργο Σουρλή - στο μπαράζ του ειδικού πρωταθλήματος της ΕΠΟ, Αιγάλεω – Άγιος Ιερόθεος 1-4, ενώ κλήθηκε να κάνει το ίδιο και την επόμενη σεζόν (2016-2017) στην Α΄ ΕΠΣΑ, όπου πήρε την θέση του Κώστα Αρζένη, στις 7 Φεβρουαρίου 2017, κοουτσάροντας το Αιγάλεω από την 20η έως την 27η αγωνιστική, καταγράφοντας 7 νίκες και μία (1) ισοπαλία.

 

 

NECTΟΚ