Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟΝ ΜΕΛΑΣ

ARXMELAS

 

 

Ο Δημήτρης Μεταξάς είναι ο νέος Πρόεδρος του ΜΕΛΑΣ, έπειτα από την Γενική Συνέλευση και την εκλογική διαδικασία που διενεργήθηκε την Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021 στο 6ο Ενιαίο Λύκειο Αιγάλεω.

Κατά την Συνέλευση των μελών, εγκρίθηκαν τα πεπραγμένα της προηγούμενης διοίκησης, ο Απολογισμός του 2021 και ο Προϋπολογισμός του 2022, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε η διαδικασία εκλογής του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου με την εξής σειρά:

 

ΠPOEΔPOΣ: Δημήτριος Μεταξάς

 

ΜΕΛΗ: Αγγελική Γεωργίου, Εμμανουήλ Πετρέλλης, Νικόλαος Γεωργίνης, Διαμάντω Τσαρούχα, Ηλίας Ζαφειριάδης, Χρήστος Ντίμτσας, Πέτρος Αντζουλάτος, Γεώργιος Κομπορόζος

 

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ: Στυλιανός Γιαννέλης, Σάββας Κυριακίδης, Πασχάλης Παπαγρηγορίου

 

ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ: Ελένη Ιωαννίδου, Στράτος Τσομπάνογλου, Γεωργία Πιφέα

 

* Τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσει η συνεδρίαση του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου υπό την Προεδρία του Δημήτρη Μεταξά, για τον ορισμό του Γενικού Γραμματέα, Ταμία, Ειδικού Γραμματέα, Αντιπροέδρου, Γενικού Αρχηγού, κλπ.

 

 

 

Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ

Γεννήθηκε το 1951 στο Ελληνικό Κορινθίας. Κατοικεί στο Αιγάλεω και είναι ελεύθερος επαγγελματίας.

Αξιοσημείωτη η πολυετής διαδρομή του κ. Δημήτρη Μεταξά στον χώρο του Βόλεϊ, καθώς πρωτοασχολήθηκε το 1990 με την ομάδα του ΜΕΛΑΣ, την οποία έχει υπηρετήσει από διάφορα διοικητικά πόστα.

Στο ΔΣ της ΕΣΠΕΔΑ εκλέγεται από το 1999. Ήταν μέλος της Δικαστικής Επιτροπής της ΕΣΠΕΔΑ από το 1999, για μια 10ετία διετέλεσε Ταμίας του ΔΣ, από το 2015 ήταν Πρόεδρος της Δικαστικής Επιτροπής και για 8 χρόνια ήταν Α΄ Αντιπρόεδρος της ΕΣΠΕΔΑ.

Επανεξελέγη στο ΔΣ της ΕΣΠΕΔΑ στις 24 Μαρτίου 2021, όπου κατά τη νέα σύνθεση της διοίκησης, κατέλαβε την θέση του Β΄ Αντιπροέδρου, ενώ τέθηκε Πρόεδρος στην Δικαστική Επιτροπή της Ένωσης.

Κατά το παρελθόν, υπήρξε υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του πρώην Δημάρχου Αιγάλεω Χρήστου Καρδαρά, ενώ έχει διατελέσει και Πρόεδρος της Αθλητικής Επιτροπής του Δήμου.

 

* Στην κεντρική φώτο, ο πρώην Πρόεδρος κ. Γιώργος Κομπορόζος και δεξιά ο νέος Πρόεδρος κ. Δημήτρης Μεταξάς

 

 

CLAJNEW