Με μεγάλη επιτυχία έγινε το παζάρι

του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 3ου Γυμνασίου Αιγάλεω

 

3o gimnasio Arx

 

Πολύς κόσμος, γονείς , φίλοι, μαθητές ,παππούδες και γιαγιάδες , παλιοί μαθητές, εκπρόσωποι του Δήμου και τα μέλη του 6ου ΚΑΠΗ , με τα οποία έχουμε αναπτύξει θερμές σχέσεις και κοινές δράσεις, μας τίμησαν με την παρουσία τους και ομόρφυναν την γιορτή μας. Οι γονείς είχαν φτιάξει εξαιρετικά διακοσμητικά ,γούρια , καράβια , αλλά και σπιτικά χειροποίητα γλυκά. Κοσμήματα , βιβλία και πλεχτά κασκόλ αύξαναν τις επιλογές των αγορών.
Τα παιδιά της χορωδίας τραγούδησαν Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και τα παιδιά της χορευτικής ομάδας χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς από όλη την Ελλάδα στο πνεύμα των ημερών. Ευχαριστούμε πολύ την κα Τζένη Σεργιανίδου και την κα Πουλάκου για τον χρόνο που αφιέρωσαν στην διοργάνωση της γιορτής μας!
Ευχαριστούμε πολύ για την παρουσία & την στήριξη τους στην εκδήλωση μας, τον Δήμαρχο Αιγάλεω κο Δημήτρη Μπίρμπα, την αντιδήμαρχο Παιδείας, κα Γιάννα Χριστόγλου, την κα Νίνα Τσιναρίδου από τον Σύλλογο Μικρασιατών, από την Ένωση Γονέων Αιγάλεω την κα Βιργινία Γεωργοπάνου , τον εκπρόσωπο του 6ου ΚΑΠΗ κο Στέφανο Γαλάτη και όλους τους προέδρους & εκπροσώπους των Συλλόγων Γονέων σχολείων της πόλης μας! Επίσης ευχαριστούμε θερμά τους μαθητές του σχολείου μας και τους γονείς για την συμμετοχή και την στήριξη στην εκδήλωση μας!! Να είμαστε όλοι καλά και του χρόνου !

 

3o gimnasio 1

 

3o gimnasio 2

 

 

3o gimnasio 3

 

3o gimnasio 4

 

3o gimnasio 5

 

3o gimnasio 6

 

3o gimnasio 7

 

3o gimnasio 8

 

3o gimnasio 9

 

3o gimnasio 10

 

3o gimnasio 11

 

3o gimnasio 12

 

3o gimnasio 13