ΥΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΜΕ «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ»

 

ΚΑΙ Click Away ΤΟ 2021!

 

arxnf

 

Αποχαιρετάμε μια και καλή το 2020 και υποδεχόμαστε με ελπίδα το 2021!

Και σε αυτές τις ώρες προσμονής και ανανέωσης, για να δώσουμε λάμψη και χαρά στις ανθρώπινες επαφές – τηρώντας πάντα τα μέτρα – αλλά και για να μπει καλά ο νέος χρόνος, το ανθοπωλείο «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ» στο Χαϊδάρι, προσαρμοσμένο στα νέα… εμπορικά ήθη και έθιμα (click away, κτλ.), λειτουργεί και εξυπηρετεί όλο το καταναλωτικό κοινό.

Το ξεχωριστό ανθοπωλείο «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ» είναι κοντά σας και σε αυτές τις γιορτές για την υποδοχή της νέας χρονιάς, λειτουργώντας με τη νέα υπηρεσία Click Away, έτσι ώστε να μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε τεράστια ποικιλία προϊόντων, όπως Ανθοδέσμες, Μπουκέτα, Φυσικές Συνθέσεις, κτλ.

Όσο αφορά τον τρόπο τον τρόπο λειτουργίας και αγορών, επισημαίνει τις εξής οδηγίες προς το καταναλωτικό κοινό:

«Αγαπητοί μας πελάτες, σας ενημερώνουμε ότι το κατάστημα μας λειτουργεί για την παραλαβή της παραγγελίας σας με τη μέθοδο ClickAway!

Μπορείτε να παραλάβετε τις παραγγελίες σας ως εξής:

Καλείτε στο ανθοπωλείο μας στο τηλ. 210 5987839 και κάνετε τηλεφωνικά την παραγγελία σας. Κατόπιν συνεννόησης ορίζεται το ραντεβού για την παραλαβή και λαμβάνετε SMS. Στο κατάστημα παραλαμβάνετε την παραγγελία σας και πληρώνετε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με πιστωτική /χρεωστική κάρτα. Απαγορεύεται η είσοδος στο κατάστημα.

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και την υπομονή σας! Περιμένουμε να σας εξυπηρετήσουμε!».

 

*Στη σελίδα μας στο Facebook (Dimiourgiesflowers) θα αναρτηθούν τις επόμενες ημέρες φωτογραφίες με τα προϊόντα μας και οι ονομασίες τους, ώστε να σας διευκολύνουμε περαιτέρω στην επιλογή σας!».

 

Ακολουθεί πλούσιο φωτογραφικό ρεπορτάζ από το ανθοπωλείο «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ», εικόνες από το απόγευμα της 31ης Δεκεμβρίου 2020.

 

MAKDFBNEW

 

nfa

 

 

nf3

 

nf4

 

nf5

 

nf9

 

MAKDFBNEW

 

 

nfb

 

 

 

nf10

 

nf12

 

nf13

 

nf15

 

nf16

 

 

MAKDFBNEW