ΜΙΛΗΣΑΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΓΙΑ… ΝΗΣΙΩΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!

arxflex

 

Μπορεί να είναι και οι δύο κάτοικοι των προαστίων της Δυτικής Αθήνας και η συνάντηση τους να έγινε στο Αιγάλεω, αλλά η συζήτηση τους περισσότερο εστιάστηκε στο ποδόσφαιρο της νησιωτικής Ελλάδας.

Ο λόγος για τον γνωστό συμπολίτη μας – επαγγελματία Σάκη Πεφάνη (δεξιά στην κεντρική φώτο), παλαιό πρωταθλητή BODY BUILDING (7ος σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα), που διατηρεί κατάστημα εξοπλισμού εκγύμνασης και προϊόντων διατροφής και διάπλασης στο Αιγάλεω και τον επίσης γνωστό γυμναστή ποδοσφαίρου και κάτοικο Αγίας Βαρβάρας, Δημήτρη Λόντο (αριστερά στην κεντρική φώτο).

Ο τελευταίος, πριν λίγες μέρες, έπειτα από την λύση της συνεργασίας του με την ομάδα της Σαντορίνης (που ανέβηκε στην FOOTBALL LEAGUE), επισκέφθηκε το κατάστημα του Σάκη Πεφάνη στην πόλη μας, καθώς συνεργάζονται στον τομέα των προϊόντων ενδυνάμωσης (βιταμίνες, ενεργειακά κτλ.), και η κουβέντα είχε πολύ από… νησιωτικό ποδόσφαιρο.

Ο Δημήτρης Λόντος, όπως είπαμε ήταν τα τελευταία χρόνια γυμναστής στις καλύτερες ομάδες της Σαντορίνης, που έλαβαν μέρος σε εθνικές κατηγορίες, ενώ ο γιος του Σάκη Πεφάνη, αγωνίζεται με τα χρώματα του Παλληξουριακού Κεφαλλονιάς στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

FLEX SHOP SAKIS: Κατάστημα Οργάνων και Συσκευών Γυμναστικής, Σάκης Πεφάνης, Μ. Μπότσαρη 2, Αιγάλεω, Τηλ.: 210 5987468

 

 

flex1