“Gonidi Travel”:

…ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

 

Το Gonidi Travel είναι ο νέος τρόπος του “αεί ευ ταξιδεύειν” και αυτό είναι δέσμευση! Μέσα από 100% εξατομικευμένες υπηρεσίες και πακέτα σας διασφαλίζουμε ονειρεμένες διακοπές! Το μόνο που έχετε να κάνετε; Να επιλέξετε προορισμό και τα υπόλοιπα αφήστε τα πάνω μας! Για εμάς το “ευ ταξιδεύειν” σημαίνει υψηλή ποιότητα ταξιδιών και υπηρεσιών, χωρίς απαραίτητα υψηλή τιμή.

Είμαστε μια ομάδα ατόμων άρτια εκπαιδευμένη στην οργάνωση και στον σχεδιασμό ταξιδιών.

 

Οι καινοτόμες υπηρεσίες μας αναβαθμίζουν την όλη ταξιδιωτική εμπειρία, χωρίς να κοστίζουν μια περιουσία, ενώ τα μοναδικά πακέτα διακοπών μας επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να γνωρίσετε τον κόσμο σε τιμές για κάθε τσέπη. Φροντίζουμε πάντα να βρίσκουμε τις καλύτερες τιμές και την καλύτερη ποιότητα για τους πελάτες μας, ώστε να μπορούν να απολαμβάνουν premium υπηρεσίες χωρίς να ξοδεύουν περιττά χρήματα.

Με νέες, απόλυτα καινοτόμες και προσωποποιημένες υπηρεσίες στο portfolio μας, μπορούμε να προσφέρουμε μια ξεχωριστή εμπειρία για όλους ανεξαιρέτως: τόσο γι’ αυτούς που έχουν ψηλό ή χαμηλό budget, όσο και για εκείνους που επιθυμούν πιο ανεξάρτητα ταξίδια.

Πέρα από τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, οργανώνουμε πολυήμερες ή, μονοήμερες εκδρομές, καθώς και ταξίδια εντός και εκτός της χώρας για μοναδικές εμπειρίες. Δεν σταματάμε ποτέ να ψάχνουμε το καλύτερο για εσάς και να βρίσκουμε κάθε φορά και μια νέα πρόταση.

Μην διστάσετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιοδήποτε προβληματισμό σας. Είμαστε εδώ για να εκπληρώσουμε κάθε ανάγκη και όνειρό σας.

Το γραφείο μας παραμένει πιστό σε όλες τις δεσμεύσεις του, χτίζοντας έτσι σχέσεις εμπιστοσύνης.

GONIDI TRAVEL: Μυριοφύτου 22, Αιγάλεω / Τηλ. Επικοινωνίας: 211 0013600 – 6981 953332 / Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.