Η «ΘΕΡΜΗ ΓΩΝΙΑ» ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ

ΜΕ ΑΡΤΟ ΚΑΙ ΚΑΦΕ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ!

ARXGON

 

 

Την «ΘΕΡΜΗ ΓΩΝΙΑ» την ξέρουμε πάρα πολλά χρόνια στο Αιγάλεω, ως ένα επιτυχημένο Σουβλατζίδικο στο Λιούμη, το οποίο έχει… φανατικούς καταναλωτές που το εμπιστεύονται μετά μανίας!

Επειδή, όμως, το υγιή επιχειρείν, δεν σταματά, και ανοίγει ορίζοντες, ο νεαρός συμπολίτης μας και εκ των ιδιοκτητών του εν λόγω σουβλατζίδικου, Νίκος Στέφος,… άνοιξε τα φτερά του, προωθώντας μία νέα ιδέα στον ευρύτερο χώρο των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Ο λόγος για το νέο κατάστημα «ΘΕΡΜΗ ΓΩΝΙΑ» στην γειτονική Αγία Βαρβάρα, όπου, όμως, το καταναλωτικό αντικείμενο αφορά, τον Άρτο, τον εσπρέσο Καφέ, τα γλυκίσματα, τα σφολιατοειδή, το παγωτό, τα γλυκά και αλμυρά σνακς, ενώ η ποικιλία των παρεχόμενων προϊόντων, αυξάνεται και ανανεώνεται.

Στην κεντρική λοιπόν οδική αρτηρία της γειτονικής Αγίας Βαρβάρας, επί της Μεγ. Αλεξάνδρου 95 (συμβολή με οδό Κισσάμου), στην κατεύθυνση προς Αιγάλεω, το νέο κατάστημα «ΘΕΡΜΗ ΓΩΝΙΑ» Άρτος & Καφέ, ήρθε για να προσδώσει ποιότητα και πολλές γευστικές επιλογές, με βάση το καλό ψωμί και τον καφέ!

 

* ΘΕΡΜΗ ΓΩΝΙΑ – Άρτος & Καφέ: Μεγ. Αλεξάνδρου 95 & Κισσάμου, Αγία Βαρβάρα, 210 5440404.

 

 

messtherm

 

 

TG8

 

 

TG9

 

 

TG7

 

 

TG1

 

 

TG2

 

 

TG3

 

 

TG4

 

 

TG5

 

 

TG6

 

 

messtherm