Οι πιο γλυκές - εορταστικές “ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ”

του Γιώργου Κουφόπουλου!

 

 

Μέγα η εορταστική περίοδος, που διανύουμε έχοντας ακόμη μπροστά μας, Πρωτούγεννα, Νέο Έτος, Αϊ Βασιλιού, Αγιαννιού, και ούτω καθ’ εξής. Φυσικά στην πόλη μας την Αγία Βαρβάρα, ο κατάλληλος τόπος και η καλύτερη επιλογή, για εορταστικά καλούδια, εννοείται ότι είναι το ποιοτικό Αρτοζαχαροπλαστείο “ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ” του Γιώργου Κουφόπουλου.

Όπως πάντα, εδώ και πάρα πολλά χρόνια, προτιμούμε με πάθος τα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες από τις “ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ”, που εκτός από την αξεπέραστη γεύση, ο Γιώργος Κουφόπουλος, έχει έξτρα οικονομικές τιμές για όλους εμάς!

Μάλιστα, ο Γιώργος Κουφόπουλος, πρωτοπορώντας για ακόμη μία φορά, δεν δίστασε, να βάλει στους κουραμπιέδες, χαμηλότερη τιμή σε σχέση με πέρυσι!

Βέβαια πέρα από τα κλασικά μελομακάρονα και τους στάνταρ κουραμπιέδες, έχουμε να επιλέξουμε ακόμη, μελομακάρονα και κουραμπιέδες, σε διάφορες γεύσεις!

Υπάρχουν, όμως και οι πιο σύγχρονες… γλυκές εκδοχές στις “ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ”, και μπορούμε να προμηθευτούμε για το σπίτι, ή, για δώρο, εκπληκτικά Panettone, αλλά και φοβερές μπισκοντένιες δημιουργίες, όπως σπιτάκια, κτλ.!

Στο ιστορικό κατάστημα – κρατά 60 χρόνια σχεδόν αυτή η διαδρομή - του Γιώργου Κουφόπουλου, από πολύ νωρίς το πρωί, γρήγορα και εύκολα, σταματάμε για να πάρουμε το ψωμάκι μας, να παραγγείλουμε τον εσπρέσο καφέ μας, να γευτούμε εκλεκτά σφολιατοειδή, αλμυρά και γλυκά, να πάρουμε όμορφα γλυκά, πάστες, τούρτες, ενώ ακόμη για να μην ξεχνιόμαστε, η εν λόγω επιχείρηση, αναλαμβάνει το catering (γιορτές, γενέθλια, εκδηλώσεις) για κάθε τελετή!

Για να μην μακρηγορούμε, οι “ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ” του Γιώργου Κουφόπουλου, τα αναλαμβάνουν όλα, φυσικά με τα πιο ποιοτικά προϊόντα και εννοείται, στις καλύτερες τιμές της πόλης!

Πάντως ο Γιώργος Κουφόπουλος, δεν αμέλησε, μέσω της εφημερίδας μας, να στείλει τις ευχές του, σε όλες και όλους, για αυτές τις άγιες και γιορτινές μέρες, ενώ αναμείνατε με νέο ρεπορτάζ σε λίγες ώρες από τις «ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ», που θα είναι αφιερωμένο στις Βασιλόπιτες για την έλευση του 2024!