ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΑΠΟ ΣΠΙΝΟΥΛΑ

 

ΣΕ ΘΡΙΑΜΒΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

SPTARX

 

 

Πάντα δίπλα στις δεμένες ποδοσφαιρικές οικογένειες εδώ και πάρα πολλά χρόνια ο πρώην Πρόεδρος του ΑΟ Χαϊδαρίου και αγνός φίλαθλος κ. Τάκης Σπίνουλας (κεντρική φώτο), για μια ακόμη φορά έδειξε την χαρακτηριστική αβροφροσύνη του. Πριν λίγα βράδια δεξιώθηκε την ποδοσφαιρική ομάδα του Θριάμβου Χαϊδαρίου στο κατάστημα του, το φημισμένο μουσικό μεζεδοπωλείο «ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ», μία ομάδα, η οποία παρά τα όποια εμπόδια κατάφερε χάρη στις προσπάθειες των νεαρών ποδοσφαιριστών, να παραμείνει στην Α΄ κατηγορία της Αθήνας και θα συνεχίσει πλέον το σερί για 5η περίοδο.

 

KATLEZ

 


Σε ανακοίνωση που δημοσιοποιήθηκε στον επίσημο ιστότοπο του σωματείου τονίζονται τα εξής: «Ευχαριστούμε τον κ. Τάκη Σπίνουλα για το εξαιρετικό γεύμα που παρέθεσε το βράδυ της Τρίτης στην ανδρική ομάδα του συλλόγου μας, διατηρώντας μία παράδοση που ο ίδιος έχει δημιουργήσει, να φιλοξενεί τα αθλητικά σωματεία της περιοχής στο κατάστημά του «Το κάτι άλλο» στο Χαϊδάρι.
Στο γεύμα, εκτός από τους αθλητές και τον προπονητή της ανδρικής ομάδας του 
Θριάμβου Χαϊδαρίου κ. Αντ
ώνη Ζαφειριάδη, παρευρέθησαν ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Γιώργος Μαλαπάνης, ο Γεν. Γραμματέας κ. Κώστας Ζουμπουρίδης, ο Ταμίας κ. Γιώργος Κόλλιας και το Μέλος του Δ.Σ. κ. Άγγελος Μαρινάκης.
Το προηγούμενο Δ.Σ. εκπροσώπησαν με την παρουσία τους η πρώην Ειδική Γραμματέας κ. Ευθαλία Κιάκου και η κ. Βίκυ Νικολάκου, συνεργάτιδα του τέως Προέδρου κ. Μιχάλη Θεοδοσιάδη.
Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που οι επιχειρηματίες της συνοικίας μας, αναγνωρίζουν την προσπάθεια που κάνουμε ως γονείς των αθλητών, μαζί με όσους αγαπούν τον Θρίαμβο, για να στηρίξουμε την ομάδα ώστε να βγει νικήτρια από αυτή την περιπέτεια.
Ο Θρίαμβος όχι μόνο θα κερδίσει, αλλά θα αποτελέσει και παράδειγμα λειτουργίας και ορθής διοίκησης για τους υπόλοιπους συλλόγους.
Σας ευχαριστούμε θερμά για τη στήριξή σας».

 

 

MPENEA

 

 

KATLEZ