ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΘΡΙΑΜΒΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ!

 

 

 

Ο Μιχάλης Θεοδοσιάδης (κεντρική φώτο), ο Πρόεδρος και αναμορφωτής του Θριάμβου Χαϊδαρίου, επέστρεψε από την Σαντορίνη όπου διατηρεί τις επιχειρήσεις του και έδωσε κανονικά το παρόν σήμερα Παρασκευή στην τελευταία προπόνηση της ομάδας, ενόψει της αυριανής πρεμιέρας του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Α΄ Αθήνας. Ο ισχυρός παράγοντας της ομάδας επισκέφθηκε τα αποδυτήρια όπου σε σύντομη ομιλία προς το αγωνιστικό τμήμα, ευχήθηκε σε όλους τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία, καλή χρόνια, υγεία και δύναμη στο έργο τους, τους επεσήμανε ότι είναι δίπλα τους - όπως και οι συνεργάτες του - ανά πάσα στιγμή και ζήτησε να τα δώσουν όλα στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις τους.
Ο φιλόδοξος Θρίαμβος Χαϊδαρίου, στην δεύτερη συνεχή παρουσία του στο πρωτάθλημα της Α΄ Αθήνας, αγωνίζεται αύριο Σάββατο στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Α΄ Αθήνας, στο γήπεδο Ηλιούπολης (Β΄), με τον Φωστήρα Ηλιούπολης. Ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου μπαίνει τη νέα αγωνιστική σεζόν 2016-2017 και σε μια πρώτη αγωνιστική, ετοιμοπόλεμος και… υποψιασμένος. Πάντα μια πρεμιέρα έχει το άγχος μιας καλής παρουσίας, αλλά στην ομάδα της πόλης μας όλο αυτό το διάστημα της προετοιμασίας υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή Νίκου Παπαρούνη, το έμψυχο δυναμικό έχει δουλέψει πολύ και ο Θρίαμβος κατεβαίνει πανέτοιμος με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα και γενικά ένα καλό ξεκίνημα, που θα «οπλίσει» το αγωνιστικό σύνολο με περαιτέρω ψυχολογία για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος.
Ο τεχνικός του σωματείου κ. Νίκος Παπαρούνης θα πάρει σε αυτή την πρώτη αγωνιστική όλους τους παίκτες που έχει στην διάθεση του στην αποστολή (συνάντηση στα γραφεία του συλλόγου στις 2.15 το μεσημέρι) και ακολούθως στο γήπεδο της Ηλιούπολης θα ανακοινώσει την 18άδα. Εκτός αποστολής είναι ο Μαούνης – εκτός Αθήνας για σοβαρό προσωπικό λόγο – ο στρατευμένος Τσαγιάννης και ο ανέτοιμος Παπαναστασίου.
Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Σύψας με βοηθούς τους Μπάγια και Τζελέπη.