ΠΟΛΙΤΗΣ: ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ

(ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ)

synpol

 

 

Μία μίνι συνέντευξη στην εφημερίδα μας παραχώρησε ο νεαρός συμπολίτης μας και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ» του Μιχάλη Γιάγκα, κ. Γιάννης Πολίτης.

 

ΕΡ.: κ. Πολίτη σε μία εποχή που το πολιτικό σύστημα δεν διανύει και τις καλύτερες μέρες του γιατί επιλέξατε να είστε υποψήφιος;

 

ΑΠ.: Το πολιτικό σύστημα - κυρίως από το ξέσπασμα της κρίσης και έπειτα - βρίσκεται συνεχώς στο στόχαστρο. Η απόφασή μου, όμως, να συμμετάσχω στα κοινά της πόλης που μεγάλωσα και ζω ήταν προϊόν ώριμης σκέψης, καθώς πιστεύω ότι μπορώ και εγώ με τις δικές μου δυνάμεις να συμβάλλω στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της Αγ. Βαρβάρας.

 

ΕΡ.: Γιατί με τον κ. Γιάγκα και όχι με κάποιον άλλον υποψήφιο δήμαρχο;

 

 

ΑΠ.: Θεωρώ ότι ο κ. Γιάγκας είναι η ιδανική επιλογή του ανθρώπου που μπορεί να διοικήσει την πόλη μας. Είναι άσπιλος και αμόλυντος, έχει τις γνώσεις, έχει την εμπειρία για να μπορέσει να διαχειριστεί τα κακώς κείμενα που παρατηρούμε στην καθημερινότητά μας.

 

 

POLBAN1

 

 

 

ΕΡ.: Χρησιμοποιείτε ως προεκλογικά σλόγκαν λέξεις όπως «τολμάμε» και «αλλαγή» Γιατί αυτό;

 

ΑΠ.: Θα ξεκινήσω από την «αλλαγή». Η πόλη μας χρειάζεται «αλλαγή» όχι μόνο στη διοίκηση του δήμου - αν αναλογιστούμε ότι για 25 χρόνια μόλις 2 δήμαρχοι έχουν διοικήσει - αλλά και στις θέσεις του δημοτικού συμβουλίου. Πρέπει να βγουν μπροστά νέοι άνθρωποι, με όραμα και όρεξη για δουλειά. Όσον αφορά το «τολμάμε» έχει να κάνει με την παρότρυνση. Με αυτό τον τρόπο, λοιπόν, θέλω να παροτρύνω τον άλλον να κάνει το επόμενο βήμα και να στηρίξει τους νέους ανθρώπους.

 

ΕΡ.: Ποιο είναι το μήνυμα που θέλετε να στείλετε στους πολίτες της Αγίας Βαρβάρας;

 

Από εμένα οι συνδημότες μας δεν πρόκειται να ακούσουν παχιά λόγια και υποσχέσεις που δεν θα τηρηθούν. Άλλωστε τόσα χρόνια ακούμε «θα» και «θα το δούμε από Δευτέρα». Το μόνο για το οποίο μπορώ να δεσμευτώ είναι ότι σε περίπτωση εκλογής μου, θα κάνω το παν για να τιμήσω την ψήφο τους. Άλλωστε από τα παιδικά μου χρόνια, μου έχουν μάθει να τηρώ στο ακέραιο τις δεσμεύσεις μου. Στις 26 Μαΐου τολμάμε να γυρίσουμε σελίδα και να κάνουμε την αλλαγή.

 

 

GIA1A

 

 

POLBAN1

 

 

FOINIK